Home Dunia “Ingat saya nak hidung macam ni ke, hidung saya dah cantik dah...

“Ingat saya nak hidung macam ni ke, hidung saya dah cantik dah dulu…” – Zarina Zainuddin marah difitnah buat hidung

224
0

Zarina Zainuddin merupakan seorang pelakon dan bekas pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Dato’ Abdul Rahman Yaakub, Bota Kanan, Perak.

Menerusi lama instagramnya menunjukkan beliau telah meluahkan perasaannya mengenai isu pembedahan anggota hidung beliau. Klip video tersebut menunjukkan beliau yang mengatakan bahawa beliau mengalami ‘Sinus’ dan ‘Migraine’ yang sangat teruk sehingga ia membuatkan beliau perlu membuat pembedahan di bahawa hidungnya. Zarina juga mengatakan bahawa beliau begitu kecewa dengan sikap segelintir yang menfitnah dirinya. Zarina juga memesan supaya jangan ‘judge’ beliau, jika berbuat demikian, jumpalah dengannya untuk meminta maaf atau jumpa beliau di akhirat kelak.

Rata-rata rakan artis turut memberikan sokongan mental kepadanya. Ramai juga yang memberikan tips agar beliau cepat sembuh. Ada juga yang mengatakan bahawa harap Zarina tidak melatan netizen kerana netizen sering membuat fitnah.

Klip video tersebut mendapat sambutan hangat dan mempunyai sebanyak 400K tontonan, 20K sukaan dan 2K komen. Jangan lupa komen yang baik-baik.

Lihat klip video di bawah:

Lihat apa kata orang ramai:

vicha_barbie: Hah tu yang cakap saya x pandai back up lah apalah sila minta maaf sekarang juga , tengok video ni , thats why sebelum korang komen ke apa caritau dulu sebelum datang fitnah , x pasal2 korang dah buat dosa tau untuk kaka ku GWS kaka semoga allah cepat angkat semua penyakit2 kaka amin yra

adamsautismfamily: Usah layan mereka tu semua. Ramai lagi yg faham dan sayang sistur and family. Kami sentiasa doa for you InsyaAllah. Moga semua dipermudahkan take care sistur super mama

budakijat: Allahuakbar. Aku doakan semoga rasa sakit hati terkilan Ina itu Allah gantikan dengan ladang pahala untuk Ina yg dikutip dari mulut mulut puaka yg suka cakap sesuka hati tanpa memikirkan perasaan orang lain sehingga menimbulkan fitnah

aliffsyukriterlajaklaris: Akak sabar Mulut netizen memang jahat akak sabar ya saya tahu akak memang natural beauty

kikijoule: Salam kak.. ambik yg positif jer komen2 tu kak. Yg mengata2 tu akak ucap terima kasih jugak sebab dia setakat memeriahkan follower akak. Akak adalah antara contoh yg baik utk kaum hawa. Mengajar erti tabah, sabar, dan terus usaha tak kira penat lelah. Akak sendiri yg boleh ukur kejayaan akak. It’s ok. Akak tak perlu org lain utk menilai kejayaan hidup akak yg saya kira ramai yg melihatnya sendiri. Akak adalah wanita paling tabah saya follow and an inspiration to lots of women. So keep it up akak and saya doakan akak semoga berjaya.. Best akak ignore jer komen tak baik. Lg dilayan lg menjadi kak

Sumber: Instagram, Wiki

Previous articleAsyik Stress Phone ‘Hang’ Dan Tak Laju? Rupanya Ada Cara Nak Buat Phone Kita Laju Macam Baru Beli
Next article“Dia Tak Balas Mesej itu..” – Atu Zero Cerita Hal Sebenar Mengenai Nabila Razali

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here