Home Viral Influencer Bongkar Suami Curang 7 Tahun Cerai Talak 3

Influencer Bongkar Suami Curang 7 Tahun Cerai Talak 3

315
0

Pengaruh sosial media, influencer, Hajar Hanif, mengungkap bahawa perkahwinannya bersama Mikhail Isaaq sudah lama berakhir melalui lafaz taklik talak tiga.

Dalam satu video di TikTok, Hajar memaparkan bahawa suaminya membawa wanita lain ke dalam rumah mereka, sementara juga mengungkap insiden Mikhail yang menganiayanya dan menggunakan kata-kata kasar semasa dia sedang hamil sebelum ini.

Kapsyen video itu menceritakan perjanjian awal perkahwinan mereka serta alasan di sebalik keputusan jatuhnya lafaz taklik cerai talak tiga. Menurutnya, walaupun mereka memberi peluang kedua setelah perbuatan curang, Mikhail tetap bersikap tidak setia dan melanggar syarat-syarat perjanjian tersebut.

Hajar menyatakan bahawa meskipun mereka secara hakikatnya sudah berpisah, dia baru mengetahuinya beberapa hari yang lalu, sedangkan situasi ini sebenarnya sudah berlangsung bertahun-tahun.

Lihat klip video di bawah:

Sumber: Instagram

PERHATIAN: Pihak Sinetron Malaya tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Sinetron Malaya juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Previous articlePenyanyi Jalanan Bersuara Emas Nyanyi Lagu Saleem Raih Perhatian Ramai
Next articleLan Solo dan Syura Masih Kritik Menganjing Siti Nordiana?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here