Home Hiburan “Gandingan Duet Yang Terbaik..” – Awie dan Siti Nurhaliza Berduet Nyanyi Lagu...

“Gandingan Duet Yang Terbaik..” – Awie dan Siti Nurhaliza Berduet Nyanyi Lagu Baldu Biru

365
0

Siapa tidak kenal Siti Nurhalaliza, penyanyi nombor satu negara. Sebut sahaja namanya, setiap genap masyarakat tidak kira muda atau tua pasti mengenalinya. Dia terkenal dengan suaranya yang cukup merdu dan lantang dan setakat ini masih tiada tandingannya di Malaysia. Semalam, Dato’ Siti Nurhaliza telah mengadakan konsert Music Of The Soul, Siti Nurhaliza. Konsert tersebut mendapat sambutan yang hangat daripada peminat. Rata-rata daripada mereka teruja untuk melihat nyanyian penyanyi nombor satu negara. Konsert kali ini bukan sekadar konsert yang biasa-biasa, Siti Nurhaliza menampilkan penyanyi jemputan yang bukan ‘kaleng kaleng’. Beliau menjemput penyanyi rock lagenda negara, Awie. Mereka bergandingan menyanyikan lagu Baldu Biru dan nyanyian mereka itu mendapat sambutan yang hangat daripada peminat dek kerana kedua-duanya mempunyai vokal yang luar biasa. Sehinggakan ada yang berharap mereka dapat mengeluarkan lagu duet bersama.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zack (@lawak_laah)

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@Faiz Aqasha705:masih padu..steady Dato’ Awie dan Dato’ seri Siti Nurhaliza

@Nasri el Shah:Pergh mantap siot.. Dato’ Awie pun all out duet ngan Tokti.. untung la sape dpt tgk live ni.

@︎𝕆𝕣𝕒𝕟𝕘.ℙ𝕒𝕙𝕒𝕟𝕘:Sedap gila Suara Siti nyanyi lagu ni!!! Siti patut ada lagu duet dgn Awie!!

@Wany:tk berubah suara awie utk lagu ni… Sama kekal muda…

@Farewellrr:relax nya siti ya Allah awie bg 1000% effort , sapa ja kan x crush ngn siti

@MenaraCondong:Power sore due2 Dato ni…trime kasih Dato Awei dn Tokti mnghiburkn kami…

@❤Anabulla❤:awie ni catlover tau..dia ada bela kucing wlu rocker tpi jiwa halus penyayang. respect dia

@@dAmHa_IriAz:sedap gilerrrr gabungan lejen2 ni nyanyi laaaa

@mahudferruci:Dato Awie tetap mantoppp, Tokti pandai berlawak juga …tak puas tgk mereka

@🅰🅽🅽:tokwi ni telan pe la agaknye ye.suaranye sdp.klu boleh nk dngr je die ckp jgn benti²

@ᴍᴀͥɴɢͣɢͫɪꜱⁿᵉⁿᵒ:meremang dengar duet ni…..mantap gila lah…..

@Paiiijiiieee:Suara awie maintain weh tokti always slay

Memang gandingan yang terbaik. Sedap betul suara diorang.. Min harap sangat diorang dapat keluarkan lagu duet nanti. Mesti meletupp..

Sumber Tiktok dan Instagram

Previous article“Sampai Guard Pun Confuse..” – Cik B Kena Marah Dengan Guard Sebab Masuk Tandas Perempuan
Next article“Excited Sangat Jumpa Tokti Sampai Lupa Nama Anak..” – Penangan Tokti, Netizen Berdekah Lihat Gelagat Ibu Terlupa Nama Anak

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here