in ,

“Sampai Guard Pun Confuse..” – Cik B Kena Marah Dengan Guard Sebab Masuk Tandas Perempuan

guardmaroh

Menerusi halaman tiktok, Dato’ Sri Vida berkongsi klip video anaknya Cik B dimarahi guard kerana memasuki tandas wanita. Dalam klip tersebut, guard tersebut keliru jika Cik B merupakan lelaki atau perempuan dek kerana rambutnya yang terlalu pendek menyerupai lelaki. Buat pengetahuan ramai, rambut Cik B jadi sedemikian kerana Dato’ Sri Vida tersalah potong rambut anaknya. Video tersebut mencecah sebanyak 500 ribu tontonan dan rata-rata netizen berdekah. Ramai yang tergelak dengan reaksi Cik B yang mengaku dirinya perempuan kepada guard tersebut. Tambahan lagi, ada yang memberikan nasihat kepada Cik B untuk memakai selendang semasa memasuki tandas bagi mengelakkan kekeliruan.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zack (@lawak_laah)

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@Eyra´╝Üpenjaga tak dak tiktok g tuh ­čśéadui laaa lawak sungguh laaa part cik b kata dia girl

@NENG NUR´╝Ücik b…­čśé­čśé dah mirip president Korea

@kakkuntumm´╝Übela balik rmbut pnjg cikB, jgn bgi wrga asing kompius..

@user7566460741500sofia lara´╝Üyetla dia kejut tgok.ingat kan llaki.sbb potong rambut pendek sgt hahaha

@A.Mohd´╝ÜHahahah i feel you. Kadang I purposely cakap kuat2 and buat suara kepit habis to make sure org tak tny i laki ke pmpn! But stillll dorg tny hahahahah

@isabellamdnoor´╝Üyour daughter dosent like a daughter….she so cute..

@Noraniza Saud´╝ÜCik B ni lawak tau..

@Aziah Fauziah´╝Üptong rambut tak salah tp penampilan cik b tu kalah boy­čśü. apa pun good lock cik b kelakar

@­čÜą­čÜąLongQulim­čÜą­čÜą´╝ÜKenangan woo cik b gan mak dia suatu hari nanti .. semua ni kenangan indah dorang anak beranak

@Adyiez Love´╝Ütkpe cik b.. aku yg rambut panjang orang ingat aku salah masuk toilet… smpai kene pkai handicap toilet

@Fifie Damia´╝Üaku tak boleh laa dgar dsv gelak. auto ikut gelak skali.

@rosmariawahabmari´╝Ülawak betul la…dia confuse tgok cik b…tp comel jugak cik b rambut pendek…

@Belle Fleur´╝ÜYa lah mama yg kena tanggungjawab HAHAHAHA kesian mama naya nak jawab dgn jaga

@Imapaloma´╝Ünk masuk tandas pakai je selendang jap.. elak kompius

Sampai keliru guard tu dibuatnya. Mungkin lepasni CikB kena tunjuk kad pengenalan lah kut baru orang tahu dia lelaki atau perempuan. Jangn lupa komen yang baik-baik yaa..

Sumber Tiktok dan Instagram

Avatar of Aiman Hakim

Written by Aiman Hakim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

adik comel

“Ummi Ada Duit Ke Tidak..” – Gelagat Adik Comel Buat Netizen Geli Hati

tokti awie

“Gandingan Duet Yang Terbaik..” – Awie dan Siti Nurhaliza Berduet Nyanyi Lagu Baldu Biru