in ,

“Excited Sangat Jumpa Tokti Sampai Lupa Nama Anak..” – Penangan Tokti, Netizen Berdekah Lihat Gelagat Ibu Terlupa Nama Anak

lupa anak

Menerusi halaman tiktok, tular satu video semasa konsert Siti Nurhaliza semalam. Video tersebut menunjukkan Siti Nurhaliza beramah mesra dengan peminat. Menerusi klip tersebut, Siti bertanyakan kepada peminatnya apakah nama anaknya. Namun jawapan wanita tersebut membuatkan penonton berdekah. Dia berkata “apa nama anak erk”. Punya lah excited dapat bercakap dengan tokti sampai terlupa nama anak. Tapi min rasa kalau min bercakap dengan Siti Nurhaliza, nama sendiri pun min lupa. Punya lah berdebar bercakap dengan penyanyi nombor satu negara.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zack (@lawak_laah)

Jom Tengok Video Penuh

@TintAdam´╝ÜSiti ni aura dia sangat lain… serius cakap… dia punya AURA… memang penyanyi lain x de di Malaysia buat masa sekrg… next time x tahu…

@Neena Mazlan ­čŹú´╝Üklu saya blur terus klu siti bercakap dgn kita hahah

@Kak Cik´╝Ühaha kalau aku silap2 nama sendiri pon lupa

@Prince M-haz´╝Übyk kli tgok…byk kli gelak

@W H A T E V E R ­čÖä´╝ÜJangankan nama anak,kalau berdepan siti dgn nama sendiri tak ingat

@Lily´╝Üsya bukan takat siti..org biasa Tanya pun terlupa nama anak.. hahhaa nerves..tiba2 org tanya

@Syahida Mazuki´╝ÜVideo closeup ada kat page i kalau nak tengok. Kakak i kata, kat otak dia ingat Aafiyah je. Membe nervous and confuse tu dpn ct

@suppthisismyacc´╝ÜMmg boleh lupa semua benda kalau berdepan dgn siti nurhaliza

@Hazwani Ahmad Jamil´╝Übila dh jumpa tokti depan2.. mmg auto la lupa nama semua..

@Butik Blueivvy´╝Üorg boleh la gelak…..kalau aku kt tempat dia …mau hilang nyawa pa…bkn sbb terlalu sanjung..tp kita hormati pekerti dia…lemah lembut..syg tokti

Nama anak sendiri pun boleh terlupa eh kak. Tapi min faham je, siapa je tak berdebar kan bercakap dengan Tokti. Dia punya aura tu lain macam…

Sumber Tiktok dan Instagram

Avatar of Aiman Hakim

Written by Aiman Hakim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

tokti awie

“Gandingan Duet Yang Terbaik..” – Awie dan Siti Nurhaliza Berduet Nyanyi Lagu Baldu Biru

swipeee

“Nenek Berjiwa Muda, Lagi Style Dari Meerqeen..” – Nenek Buat Trend Tiktok ‘Swipe’ Cuit Hati Netizen