Home Semasa “Dah Tau Double Park Turunkanlah Hand Break Atau Letak Nombor Telefon..”-Netizen

“Dah Tau Double Park Turunkanlah Hand Break Atau Letak Nombor Telefon..”-Netizen

165
0

“Dah tau double park turunkanlah hand break atau letak phone numb..ada otak tapi tak berfungsi dgn baik”

Begitulah kapsyen yang dimuat naik oleh seorang pengguna media sosial di halaman tiktoknya di mana dalam rakaman tersebut memperlihatkan situasi beberapa orang awam yang sedang menolak sebuah kereta yang membuat double park dan menghalang kereta untuk keluar dari tempat parking. Di ruangan komen ramai juga yang menceritakan pengalaman yang sama.

“Pernah case double park mcm ni, lama sangat bro tu tunggu, dia pi pecahkan cermin pastu turun handbrake. Tak tahu kesian ke tidak kat double park tu”

“wei dulu sedara aku prnh kene camne , kete blok betul2 depan . kitorang tolak tak boleh sbb dah tarik brek kan, tolak ramai2 pun takle pastu bapak aku turun , dia tolak kete tu boleh weii, dia tolak sorg , kitorang cam pelik em”
“pernah kena macam ni. time tu urgent nak keluar bawak adik2 demam panas. 15-20 minit dalam kereta, hon2 tak keluar2.”

Baca juga : Wanita Ini Tunjuk Keadaan ‘Double Park’ Di Rumah Flat, Hingga Berlaga Kereta

Baca juga : “Tolong Ye Kalau Kaya Pun Jgn Jadi Bodoh..”-Block Kereta Orang Dengan Tak Tinggal Nombor

Lihat video di bawah :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat juga komen netizen :

@SURAIN GANESH : pecah kan cermin free kan gear dgn handbrake

@Ikan Cencaru : mesti owner myvi tgk video ni..tp x brani komen

@AshiqinZainal : jenis mkn rumput ni

@shikin abdul : tinglkn lukisan sikit dkt mna2 bhgian kereta tu plizzz

@Grimm : belajar2 la letak no hp kat dashboard

Kepada mereka yang suka meletak kereta secara double park, ingatlah supaya meletak nombor telefon kerana kita tidak tahu jika orang yang berada dalam situasi tersebut mempunyai hal kecemasan atau sebagainya. Hidup jangan menyusahkan orang lain.

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous articleMydin Membuat Jualan Rahmah Sempena Hari Raya Dari 15 Mac Sehingga Stok Habis
Next article“Lain Macam Order Kalini”-Rider Grab First Time Dapat Order Haiwan Eksotik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here