“Baby dlam perut mesti…” (Video) Telatah Tokti terhadap Ernie Zakri,- ‘Kecik2 dah jumpa Tokti, ko rasa’

Umum diketahui, penyanyi Ernie Zakri kini sedang sarat hamil anak sulungnya dan ramai peminat merasa tidak sabar untuk menantikan kehadiran cahaya mata dia dan penyanyi, Syamel sehinggakan gelagat mereka yang sering viral sentiasa menjadi tumpuan warganet.

Terdahulu pula telatah Ernie Zakri dan Syamel yang dapat bertemu dengan penyanyi, Datuk Seri Siti Nurhaliza mengundang mereka menjadi perbualan peminat.

Tokti

Comel sungguh tidak hanya Ernie Zakri malah telatah Datuk Seri Siti Nurhaliza atau turut dikenali sebagai Tokti terhadap dirinya juga mencuri tumpuan warganet dengan lebih 500,000 kali ditonton ramai.

Ini kerana, telatah Tokti yang memegang perut Ernie Zakri dalam video dikongsikan ini menarik perhatian peminat dengan gelagat comel mereka.

Apabila Ernie Zakri juga dilihat bahagia dengan hal tersebut disamping Syamel juga berada di situ manakala perkongsian terbabit juga dihujani dengan pelbagai respon oleh peminat.

Ada juga yang sempat berseloroh diruang komen terhadap bakal cahaya mata Ernie Zakri itu, mana tidaknya sudah dapat berjumpa dengan penyanyi nombor satu negara. Disamping ramai turut gembira melihatkan telatah Tokti terhadap Ernie Zakri dengan lebih 26,000 tanda suka juga ditinggalkan ramai.

“Mak dia suara sedap….”

Tokti

“Dahla dua dua…”

IMG_20220218_133552

“Baby dalam perut mesti…”

IMG_20220218_133617

“Cute je…”

Tokti

Sumber: HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*