Home Viral “Anuar Zain 2.0 ni…” – Netizen kagum mendengar nyanyian artis ini

“Anuar Zain 2.0 ni…” – Netizen kagum mendengar nyanyian artis ini

253
0

Baru-baru ini tular sebuah klip video di laman Tiktok yang menunjukkan beberapa orang artis dan pelawak iaitu Zahid Baharudin, Chubb-E, Shiha Zikir dan Sharif Zero sedang membuat ‘live’ bersama-sama. Klip video tersebut menunjukkan beberapa orang artis tersebut sedang mendengar nyanyian yang diberikan oleh seorang pelawak itu.

Menerusi satu klip video di akaun Tiktok milik amirulsha56 menunjukkan Sharif Zero sedang menyanyikan lagu yang bertajuk Keabadian Cinta milik Anuar Zain. Klip video tersebut menunjukkan nyanyian Sharif yang sangat merdu walaupun sedang membuat lawak di dalam ‘live’ tersebut. Nyanyian Sharif tersebut telah mendapat perhatian ramai.

Rata-rata netizen mengatakan bahawa mereka sangat terkejut ketika mendengar nyanyian Sharif. Ramai juga yang mengatakan suara orang Sabah memang sedap. Ada juga yang mengatakan bahawa jika tidak mampu membayar Anuar Zain, boleh panggil Sharif.

Klip video tersebut mendapat sambutan hangat dan mempunyai sebanyak 500K tontonan, 25K sukaan dan 500 komen. Jangan lupa komen yang baik-baik.

Lihat klip video di bawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita

Lihat apa kata orang ramai:

@Natasha’s gf: Tbh sounds like anuar zain sikit

@MuhdFiqri00: suara anuar zain kening ziana zain

@cinta: astro tlg bg dia mak masked singer malaysia thn depan

@Kaki Bangku: Nah, this video already went viral. So, the judges & us already recognized his voices.

@BlackLeg: mesti boleh punya. dia paling kenal abang2 dia..

@Piqachos: Org sabah ni mmg Sedap bah suaranya

@hasrulhazrin: “Sy mmg suka show off dynamic skill sy”

@tenten: Tapi tangan tu bila menyanyi mmg betul membantu hahaha

@P.Khai19: dia perform dpn 4 org singers beb hahaha mantap

@Mikhail Hafiez: ye org sabah suaranye smua merdu…ada kawan sorg ni dri sabah ..sdpp suara dia….

@Melda86: kali ni baru betul2 nyanyi.. meski pun ada terselit lawak dlm nyanyian.. tetap mantoppp

@matcha latte: wehh sedap gila suara dia.x mampu booking anuar zain nyanyi masa kenduri,aku book sharif je la

@sahara_19980: Not me tengok sampai habis sambil percaya ni guru vokal betul. Eh ke memang betul. Sedap woo

Sumber: Tiktok

Previous article“Bang Saman Polis Ke Tu” – Speed Trap Dlm Kereta, Rakam Kereta Polis Disaman
Next articlePenggali Kubur Temui Harta Karun Drpda Kerajaan Lama Di Tanah Perkuburan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here