Home Hiburan “Yg Depan Mata Semua Tak Nampak”-Brg Selalu Hilang Dari Pandangan Lelaki

“Yg Depan Mata Semua Tak Nampak”-Brg Selalu Hilang Dari Pandangan Lelaki

106
0

Menerusi satu video yang telah tular di halaman tiktok baru-baru ini di mana dua orang lelaki mencari penutup jug padahal penutup jug tersebut betul-betul berada di depan mata mereka berdua telah menarik perhatian netizen. Video tersebut telah mencapai 2 juta tontonan dan lebih 170 ribu sukaan di tiktok.

Dalam ruangan komen, masing-masing bersetuju dengan caption yang tertulis pada video tersebut yang mana dia berkata barang selalu hilang dari pandangan lelaki. Ramai netizen yang menyokong kenyataan tersebut berdasarkan dari pengalaman masing-masing.

“korang dua memang mewakili lelaki bila kawen mata hilang”

“betui sgt tu kak,yg depan mata semua tak nampak “

“knp prasaan cowok mesti gini ya. depan mata pun tak nampak. macam suami sama anak2 saya”

“mcm kami plak,penyakit suami jatuh ke ank laki.. sampai sy terpaksa tnya banyak kali ape yg dia cari,baru jumpa”

“hahaha sejibik mcm suami saya.ada dpn mata ja pun tk blh nmpk.. dia org klu cari brg tk akan jumpa pelik kan”

“sama la cm somi sy…cari brg smua x jupa…sy ckp cari pkai mata n jgn cari guna hidung”

Baca juga :“Kenapa Wanita Cepat Nampak Tua”-Penjelasan Lelaki Buat Ramai Setuju

Baca juga : “Seminggu Hilang RM XX,XXX…”-Luahan Gadis Ditipu Scammer, Hilang Semua Duit Dlm Acc

Lihat video di bawah :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat juga komen warganet :

@JULS : HHAHHA I cannot, the laughter besttttt

@Mas : mcm laki aku..dia suka agknya kena maki ngn bini dia kne membebel.. mata dia kt blkang tak blh nk cri

@diablo : btw akak aku pun endh nampk kali akak zoom baru aku nmpk

@RabRubyRabi : sebenarnya dorg tak tau rupa tu

@ZATY : Kalau den, sedap jer den sound suami den; “Cari pakai hidung pakai mulut, tu pasal tak jumpa

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous article“Alahai Comel Nya , Umur 3 tahun Dah Pandai Bersilat..” – Netizen
Next article“Tak Perlu Bayar, Makan Saja”-Kedai Makan Di Kedah Beri Makan Percuma Kepada Semua

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here