Home Hiburan “Tk Semua Berani..”-Tular Klip Permohonan Maaf Bella Astillah Di Tiktok, Tk Sangka...

“Tk Semua Berani..”-Tular Klip Permohonan Maaf Bella Astillah Di Tiktok, Tk Sangka Ini Puncanya

195
0

Menerusi satu perkongsian yang dikongsikan di laman Tiktok berkenaan klip yang dikongsikan oleh pelakon terkenal Bella Astillah mendapat perhatian ramai. Klip yang meraih jutaan penonto itu membuatkan ramai berasa tidak puas hati dengan kelakuan Nuha yang begitu baik dalam memaafkan suami berulang kali. Nuha merupakan satu watak yang dilakonkan oleh Bella dan lakonan beliau mendapat pujian ramai apabila klip tersebut tular di laman Tiktok baru baru ini.

Mengikut sumber yang diperoleh, Bella Astillah yang dikenali sebagai seorang pelakon yang berkebolehan melakonkan watak yang begitu baik sehingga menyebabkan para penonton mula beremosi kerana sifat Nuha yang tidak pernah berkasar dalam drama ‘Aku Tanpa Cintamu’. Namun begitu, emosi para penonton semakin bertambah apabila Nuha berkongsikan kli permohonan maaf secara terbuka gara gara cemburu buta.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai komen diberikan seperti :

@PuanFauzana:cite ni mmg aku pown sakit hai tauuu..tp tetap xsabau nk tunggu episod seterusnye

@Sal.Love:bila la nuha ni nk sedar dia dprgunkan..nti dia dh sedar bru saya nk tengok..skit ati kita taw

@ejunnnnnn18:episod bila nuha mau melawan? nanti bgtau.episode tu baru sy tengok ! stressss

@ɪʙᴜ ᴅᴀɴɪꜱʜ:Bellaaaaa! Bestnya berlakon mmg kena sangat2

@Nurul Fazzira :Dia kaya , cantik . kenapa dia tak lari je erh . Darah tinggi tengok citer nih

@Qhaz Qhairey:Good job Bella. Tak sedar kita pun nangis kesian sgt kt Nuha

@Nurul Aishah:minta maaf je nuha ni…buat live terus cakap Adam dera.. live tu

@Devamosaaziz:Jalan kehidupan kadang memang tidak seiringan dengan apa yang kita idamkan, Ada banyak perkara dalam kehidupan yang diluar kawalan kita.

@ahmad:wslm…hebat susah nak cari org yg boleh minta maaf secara terbuka…hebat…

@eisya:tgk td kt tv…mmg the best…nuha nangis cm bnda tu blaku betul2 in real life… reaction muka semua..cm bkn berlakon…terbaik bella…

@mohdsafar6555:alamak nuha tggu sya selamatkn awak..jgn risau nnti sya bwa adam g laut mancing

Berikutan itu, klip tersebut tular gara gara lakonan Bella Astillah yang menghayati watak begitu sempurna. Pembawaan watak dimana beliau perlu menangis teresak esak membuatkan klip tersebut samapai ke hati para penonton drama tersebut. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat Bella Astillah semoga dapat terus berkarya dalam menghiburkan para peminat di waktu yang akana datang.

Jangan lupa koemn yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Previous article“Tade Muka Nanti..”- Elly Mazlein Dihentam ‘Gila Publisiti’ Atas Stage GV Jd Perhatian Ramai
Next article“Nk Goyang Jp..”- Risau Dimarah Isteri, Peminat Minta Izin ‘Goyang’ Dgn Baby Shima
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here