Home Hiburan “Nk Goyang Jp..”- Risau Dimarah Isteri, Peminat Minta Izin ‘Goyang’ Dgn Baby...

“Nk Goyang Jp..”- Risau Dimarah Isteri, Peminat Minta Izin ‘Goyang’ Dgn Baby Shima

198
0

Menerusi satu perongsian yang dikongsikan di laman Tiktok berkenaan satu event di Johor mendpaat perhatian ramai apabila Baby Shima berkongsikan satu detik yang menghiburkan orang raai apabila salah seorang peminat beliau meminta izin secara terbuka untuk bergoyang bersama dengan beliau pada malam itu. Hal ini membuatkan orang ramai ketawa akan kelakuan yang diberikan.

Mengikut sumber yang diperoleh, Baby Shima baru baru ini membuat satu persembahan di Johor dan beliau tidak menyangkakan bahawa beliau mempunyai ramai peminat yang menunggu beliau dihiburkan pada malam itu. Mengikut apa yang dikatakan oleh para peminat, Baby Shima begitu teruja dan mesra dengan para peminat beliau sehingga ada salah seorang peminat beliau sanggup meminta izin dengan isteri gara gara ingin menari bersama dengan beliau.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai komen diberikan seperti :

@chik:nak tanya smlm abg ni tido mna?

@ᴇɪʏQᴀᴀ:bangg selamat tak lepas balik tu

@sinsam398:amboy kelakar lah

@loi_ikan:semalam saya ada kak, kelakar lah brader man ni

@syah:pergi semalam tapi duk bahagian belakang jer ramai sangt

@syamirhaikal247:Baby shima sgt ii sporting

@nancychang666:bile lah boleh duet dgn kak Shima ni,SUKE tngok kak Shima minat sngt2

@Wan Bean:Dgr2 Abg Tu X blik rmah

@Yuyue | COMEDY CONTENT:Ada apa apa update tak pasal abang ni ..dia ok lagi tak tu

@ijamtaring:tq bby shima sbb hbur kan warga kota tinggi kami dari Rss ucap kan ribuan terima kasih

@Nornila Wati:Baby shima mmng sporting xsia2 dtg tngok mlm smlm.nnti dtg lg kt kota tinggi.

Berikutan itu, klip tersebut menjadi hangat apabila ramai mula memberikan reaksi yang pelbagai akibat peminat beliau yang berdansa bersama dengan beliau. Namun persembahan yang dilakukan pada malam itu cukup mantap sekali dan para peminat mendoakan agar beliau dapat terus berkarya dalam menghiburkan para peminat dengan lagu lagu yang cukup memukau di waktu yang akan datang.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Previous article“Tk Semua Berani..”-Tular Klip Permohonan Maaf Bella Astillah Di Tiktok, Tk Sangka Ini Puncanya
Next article“Shila Amzah Masuk Askar Ke..” – Netizen Perli Baju Shila Amzah Di Konsert Gegarvaganza Seakan Baju Snlper
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here