Home Isu Semasa “Terkejut sampai tak sempat pakai seluar…” – Pasangan berduaan pecut sejauh 130KM...

“Terkejut sampai tak sempat pakai seluar…” – Pasangan berduaan pecut sejauh 130KM akibat dikejar polis

181
0

Dua orang pasangan berdua-duan di dalam kereta terkejut apabila mula menyedari kehadiran polis. Pasangan tersebut yang mula pecut sejauh 130KM kerana terlampau terkejut dengan kehadiran polis itu telah dikejar rapat oleh beberapa buah kereta polis.

Menerusi satu klip video di akaun Tiktok milik utusantvofficial menunjukkan sebuah kereta Proton Persona yang sedang dikejar oleh beberapa buah kereta polis di lebuhraya. Klip video tersebut menunjukkan kereta Persona tersebut juga telah merempuh beberapa buah kereta semasa kegiatan kejar mengejar tersebut.

Rata-rata netizen mengatakan pasangan tersebut terlalu terkejut sehingga tidak sempat memakai seluar. Ramai juga yang mengatakan mereka mahu saja ‘block’ kereta-kereta yang mahu lari dari dikejar polis. Ada juga yang mengatakan bahawa kereta Persona tersebut laju kerana menggunakan ‘cheat GTA’.

Klip video tersebut mendapat sambutan hangat dan mempunyai sebanyak 300K tontonan, 20K sukaan dan 300 komen.

Lihat klip video di bawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UtusanTV (@utusantv)

Lihat apa kata orang ramai:

@d: member taksempat upload twitter lagi dah kene cekup

@2803 : 3 bintang ni,kene buat cheat bru polis xnampak,xpom masuk bengkel kereta nnti bintang hilang

@MantibaiGondrong: 130km…jauh betul jarak sebelum tertangkap.

@Nur Aziz: Jrg la kalau berduaan bermesra polis kejar smpai camtu.. ni ada la tu kalau tak mencucuk, menyedut smpai ke langit

@danialsyaz1: Kantoi berdua pun kalu lari Polis akan ligan sampai dpt. Sbb lari dri polis dah discas sebagai suspek penjenayah. Adik member saya kene mcmni.

@sawadikap_4: Selalunya kes lain ni lari , msti ad bwk brg tgh nk bermesra

@Pakwe chenta: Ada dadah lah tu dlm keta dia

@abang long 77: sbenarnya xda apa kes pun..cuma masa polis dtg tu diorg dalam keadaan bogel..untuk elak malu tpaksa mari dlu smntara nak pakai baju dlm kreta.

@Kak Erly: mesti laki org tu yg lari tu, tkt kantoi dgn wife kuar dgn awek

Sumber: Tiktok

Previous articleDiceraikan Talak 3, Bekas Suami Dtg Rumah Kerana Cemburu Buta
Next article“Ini S0hai Punya Orang..” – Tan Boon Heong Kecam Bekas Pemain Kebangsaan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here