Home Sukan “Ini S0hai Punya Orang..” – Tan Boon Heong Kecam Bekas Pemain Kebangsaan

“Ini S0hai Punya Orang..” – Tan Boon Heong Kecam Bekas Pemain Kebangsaan

153
0

Menerusi halaman twitter, @magmalaya membuat satu ciapan di mana dia berkata ada seorang bekas pemain badminton kebangsaan membuat satu video tiktok. Dalam tiktok tersebut, dia menyalahkan BAM atas faktor bangsa Melayu yang solat 5 waktu dan tidak menjaga pengurusan pemain dengan baik. Pemain tersebut kini berada di China dan membuka Akademi Badminton sendiri.

WhatsApp Image 2023 01 18 at 8.57.27 PM

Ciapan tersebut mendapat perhatian ramai dan rata-rata daripada mereka mengecam perbuatan bekas pemain itu. Ada yang berkata, “dah tahu tak pandai main, lepastu salahkan BAM. Lee Chong wei boleh je jadi juara dunia..”

Wartawan Astro Arena, Shahrazad Sani bertanyakan soalan tentang perkara tersebut kepada bekas pemain kebangsaan, Tan Boon Heong. Tan Boon Heong dengan selamba berkata, “Ini Orang Sohai Punya hahaha..”

WhatsApp Image 2023 01 18 at 8.58.31 PM

Tak patut kan bekas pemain cakap macamtu, BAM dah banyak membantu pemain. Ramai juga pemain yang berjaya sampai tahap tertinggi hingga mampu rangkul takhta juara dunia. Tapi Tan Boon Heong memang paling bagus, selamba je dia jawab..

Sumber Twitter

Previous article“Terkejut sampai tak sempat pakai seluar…” – Pasangan berduaan pecut sejauh 130KM akibat dikejar polis
Next articleSekumpulan Kanak-Kanak Bermain Di Atas Jln Raya, Bt Rmai Yg Bimbang

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here