Home Viral Sudah Hampir Selesai Shooting File The Original Gangster, sekali Sharnaaz Ahmad Dedah...

Sudah Hampir Selesai Shooting File The Original Gangster, sekali Sharnaaz Ahmad Dedah Tentang Syamsul Yusof

260
0

Shaarnaz Dedah Perkara Sebenar, Syamsul Yusof Telah Bantu dan Lengkapkan Kehidupannya

Siapa tak kenal pelakon Sharnaaz Ahmad yang banyak membintangi filem filem Malaysia dan drama drama TV dan kebanyakan
watak yang dipegangnya ialah sebagai hero.Terbaru filem yang akan bakal ditayangkan The Original gnster filemarahan Syamsul Yusof.

Dalam filem ini Sharnaaz juga memegang watak sebagai hero dan sudah tentu hubungan beliau dengan Syamsul Yusof begitu rapat.

Begitu tekun Sharnaaz mendengar arahan Pengarah Syamsul

Dalam kapsyen terbaru Sharnaaz di halaman Instagramnya Sharnaaz ada memberi komen

” Nak Ingat 5 tahun dulu kamu bermimpi mengenai dimanakah kamu sekarang?”

“Ya saya impikan untuk bekerja dengan orang ni iaitu Syamsul Yusof”

“Sekarang saya adalah pelakon aktor barisan depan” ujarnya.

Dalam kapsyen terbaru Sharnaaz di halaman Instagramnya Sharnaaz ada memberi komen

”Nak Ingat 5 tahun dulu kamu bermimpi mengenai dimanakah kamu sekarang?”

“Ya saya impikan untuk bekerja dengan orang ni iaitu Syamsul Yusof”

“Sekarang saya adalah pelakon aktor barisan depan” ujarnya.

1

Kagum dengan kehebatan mereka, Sharnaaz turut memuji bapa mereka, Yusof Haslam kerana telah melahirkan permata yang hebat dalam industri perfileman negara.

“Kalau tanya kat saya, dua-dua ni adalah gem dalam industri kita. Satu je saya cakap, Datuk Yusof Haslam lahirkan dua gem yang sangat power dalam kita punya industri.

“Syamsul ada cara dia dan dua-dua power dari semua segi agama punya cerita, gangster atau action ke dua-dua ada trademark masing-masing yang berlainan.

Lihat posting di bawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad ™ (@sharnaazahmad)

Sumber: Instagram

PERHATIAN: Pihak Sinetron Malaya tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Sinetron Malaya juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

[redirect url=’https://shope.ee/B03ZpiRcm’ sec=’7′]

Previous articleSekolah Hanya Ada 4 Orang Pelajar. Acara Merentas Desa Tetap Dijalankan Di Pedalaman Sabah
Next article“Pocong Pun Dah Pandai Nak Keluar Mengundi..” – Gelagat Anak Muda Berarak Buat Ramai Terhibur

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here