Home Hiburan Suara Masih Maintain Seperti Dulu, Nyanyian Safura Ya’cob Buat Ramai Terimbau Kenangan...

Suara Masih Maintain Seperti Dulu, Nyanyian Safura Ya’cob Buat Ramai Terimbau Kenangan Lalu

147
0

Safura binti Ya’cob adalah seorang penyanyi, pelakon dan usahawan wanita Malaysia. Beliau merakamkan album yang pertama pada usia 23 tahun menerusi album Sedalam Mana Cintamu pada tahun 1997. Beliau merupakan salah seorang penyanyi yang mempunyai vokal terbaik pada tahun 90an.

Bukan sahaja menyanyi, Safura juga merupakan seorang pelakon. Banyak cerita-cerita lakonannya yang menjadi hit dan berjaya mendapat tontonan ramai. Beliau juga pernah memenangi anugerah Pelakon Wanita Terbaik di Anugerah Skrin dan Anugerah Seri Angkasa pada tahun 2006 menerusi watak pelacur dalam drama Hari-hari Terakhir Seorang Perempuan.

Menerusi halaman tiktok, tular video kongsian Molek Fm di mana mereka membuat Karoeke Challenge. Dalam video tersebut, Safura menyanyikan lagu berjudul Sedalam Mana Cintamu. Nyanyiannya itu sungguh merdu dan berjaya menarik perhatian ramai. Ramai yang terhibur dan terimabau kenangan lalu.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Sedap betul suara Safura ni kan. Masih maintain seperti dulu. Min doakan moga Safura terus sihat dan dapat terus hiburkan peminat.

Previous articleKekasih merajuk nak makan, sekali ayatnya buat Sharnaaz Ahmad mengejutkan ramai
Next article“Susah untuk saya berikan kata putus…” – Lisa Surihani buat kenyataan mengejut

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here