Home Kehidupan Suami Nervous Azan Kan Bayi Pertama, Skli Keluar Takbir Raya

Suami Nervous Azan Kan Bayi Pertama, Skli Keluar Takbir Raya

172
0

Menerusi perkongsian klip durasi pendek ini disiarkan oleh akaun Tiktok thesiakapkeli. dan telah ditular baru-baru ini.

Dalam video klip ini menunjukkan di mana seorang suami azan kan telinga bayi yang baru sahaja lahir tetapi reaksi beliau tersalah baca telah membuatkan orang ramai terhibur melihat gelagatnya.

Netizen turut memberi komen mengenai situasi tersebut, mengatakan terhibur melihat reaksi seorang suami yang terkejut apabila ditegur oleh isteri nya kerana tersalah azan kan bayi. Ada juga yang menjadikan ia sebagai bahan lawak diruangan komen. Perkongsian video klip di Tiktok ini dapat sambutan orang ramai sebanyak 2.5M penonton, 149.9K sukaan dan 5531 komen.

Baca lagi: “Alhamdulillah, syukur kerana..”- Anzalna Nasir bakal timang ‘bayi Aidilfitri’ & dedah sesuatu yg ramai tk tahu

Baca lagi: “Alhamdulillah bayi kami..”- Akhirnya Yaya Sudah Bergelar Ibu. Dedah Nama Anak

Lihat klip durasi pendek reaksi seorang suami tersalah azan kan bayi:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat apa juga kata orang ramai:

@eypulanime: Baby : eh bapak aku ni, ke nak suruh aku sendiri yang azan kan diri sendiri..

@zack: elok bini tu tegur…..klu x….mau belah kiri dye bantai khutbah

@Nas Design Quran: dy punye nervous sampai kuar takbir..

@faraieyza91: aku gelak weh, xleh tahan.ayh dia excited sngt tu xpe la kn,nk buat mcm mna kn

@FARAH: aku dengar dan perhati je takbir dia… last2 rayaa…

@AzeemJamaluddin: anak dia mesti blur sekjap. xtahu nk buat apa.

@lindaliyn5: baby pun hairan ,apa pun semoga dipermudahkan urusan….

@hamba allah: bapak nya terlalu syok sampai kan azan biasa Ngan Azan raya tk reti beza

@NdH12: hahaha.. maap lerr teman tergelak idok nahan dh teman nengok die takbir raya ke anak nye

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous articleAyah terpelanting, anak terjatuh – kemalangan melibatkan motor dan kereta
Next articleHarta Karun Paling Mahal Di Dunia Milik Tamadun Melayu Melaka?
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here