Home Viral “Status Saya Adalah Tidak Diiktiraf, Saya Tidak Boleh Diwalikan oleh Halim Othman…”...

“Status Saya Adalah Tidak Diiktiraf, Saya Tidak Boleh Diwalikan oleh Halim Othman…” – Myra Natasya

113
0
created by photogrid

Sebelum ini, pengakuan Myra Natasya Abdullah tentang kedudukannya sebagai anak kepada bekas penyampai radio, Halim Othman, telah menjadi topik viral di media sosial.

Dalam pendedahan beberapa tahun yang lalu, Myra menyatakan bahawa Halim dan ibunya berkahwin di Thailand tetapi berpisah tidak lama selepas itu, yang menyebabkan beliau menggunakan nama Abdullah.

Berita terkini! Myra, melalui Harian Metro, mendedahkan kebenaran yang sebenar. Beliau mendakwa cerita yang tersebar luas di media sosial sebelum ini adalah palsu, dengan tujuan untuk menjaga nama baik bapanya.

Myra mendakwa bahawa dia sebenarnya adalah anak tidak sah atau anak luar nikah kerana Halim dan ibunya tidak pernah berkahwin. Difahamkan, selebriti ini bertekad untuk memberitahu kebenaran kepada media kerana bapanya telah menukar maklumat di surat beranak tanpa kebenaran.

Lihat Posting di bawah:
IMG 9680

Sumber: Harian Metro

PERHATIAN: Pihak Sinetron Malaya tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Sinetron Malaya juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Previous articleM Nasir ‘Turun Padang’, Menyanyi Bersama Buskers Di Bukit Bintang
Next article“Dua-Dua Dah Jatuh Now What? Sebab Nak Tutup Aib Awak, Awak Buka Aib Orang Lain…” – Kenyataan Aisyah Aziz Timbul Tanda Tanya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here