Home Hiburan “Show Paling Memalukan..”- Tomok Hampir Lupa Lirik Gara Gara Dengar Nyanyian Nuha...

“Show Paling Memalukan..”- Tomok Hampir Lupa Lirik Gara Gara Dengar Nyanyian Nuha Bahrin

171
0

Menerusi satu perongsian yang dikongsiakan di laman Tiktok mendapat perhatian ramai apabila klip tersebut meraih lebih satu juta tontonan di laman tersebut. Hal ini berpunca disebabkan satu kejadian di sebuah rancangan dimana Tomok berduet bersama penyanyi lagu Casablanca iaitu Nuha Bahrin. Persembahan tersebut dikatkaan mendapat kritikan dan hentaman dari par penonton gara gara nyanyian Nuha Bahrin pada ketika itu.

Mengikut sumber yang diperoleh, Tomok yang merupakn seorang penyanyi yang begitu profesional menjemput Nuha Bahri sebagai artis duet beliau pada ketiak itu dan mereka diminta untuk menyanyikan sebuah lagu kepunyaan Sufian Suhaimi. Namun persembahan tersebut nyaris gagal gara gara melodi yang disuarakan oleh Nuha membuatkan Tomok hampir lupa lirik lagu tersebut.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai komen diberikan seperti :

@daniala5s:dia cuba jadi Christina Aguilera tapi tulah…panjang ceritanya

@otai_007:dia kenapa tu? orait tak orait dek???

@_Rafflesia92:nuha ni menanyi ke menjerit sukaneka

@Sabbb:Kalau aku jadi Tomok aku dh lupa apa lirik aku sbb bila part nuha nyanyi jadi lain dh

@Aaira_afeeya98:kalau dega betul2 tomok nk kejar balik tone nuha tu tomok tu jdi mcm keliru da hahaha

@kukukakikulari:Sukati dia jer belasah lagu tu..

@Artikakamhmt:Sakit hati aku dengar dia nyanyi… baru nk feeling terus potong

@Bellaasuid.:Adik beradik iffa raziah ke nuha ni nampak lebih kurang je

@Wan_ira9493:Special dia ni ad aura syok sndri utk ubah yg dia rse best gempak hahahha

@Prince Ray Dauz:Aq rasa tomok mesti lepas geram masa menyanyi tu tgok anak murid dia nanti kelaut

@Syahirah Zaini II:dia nyanyi lagu,tercari² tajuk lagu. part tomok nyanyi aku dah jumpa tajuk,dia masuk pulak hilang tajuk tu

@yuki:ya Allah i can feel the secondhand embarassment

@Green but not Hulk:wehhh masa tgk ni.. rasa kesian gila kat tomok sbb struggle nak harmonize dgn dak nuha ni.. hahaha

Berikutan itu, para peminat mula memberikan reaksi yang pelbagai kerana persembahan tersebut hampir rosak.Jelas dapat dilihat raut wajah Tomok yang sedaya upaya mengejar melodi yang dibuat secara tiba tiba oleh Nuha Bahrin sehingga melodi asal lagu tersebut hampir hilang pada ketika itu. Apa apa pun para peminat mendoakan agar isu tersebut dapat diselesaikan dengan cara yang baik dan semoga dapat terus berkarya untuk menghiburkan para peminat di waktu yang akan datang.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Previous article“Macam Akak Marah Adik.. Nanti Mesti Diorang Rindu” – Gelagat Murid-Murid Riuh Dalam Kelas Buat Netizen Geli Hati
Next article“Berapa Harakat Dia Tarik Tu, Panjang Betul Nafas Dia..” – Show Ziana Zain Di Singapore Tarik Perhatian Ramai
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here