Home Isu Semasa “Shell memang guna payung pasar malam ke…” – Bumbung Shell bergoyang setelah...

“Shell memang guna payung pasar malam ke…” – Bumbung Shell bergoyang setelah dilanggar lori treler

347
0

Kalau tiada angin, masakan bumbung Shell bergoyang. Itu lah perumpamaan yang diberikan oleh netizen selepas melihat bumbung Shell yang bergoyang dilanggar lori treler.

Menerusi satu klip video di akaun Tiktok milik utusantvofficial menunjukkan sebuah lori treler telah melanggar bumbung Shell sehingga bumbung Shell tersebut “terbukak” dan bergoyang akibat angin yang lalu. Keadaan bumbung tersebut telah mendapat perhatian ramai.

Rata-rata netizen mengatakan bahawa bumbung tersebut seperti ‘UFO’ yang tersesat memasuki Malaysia. Ramai juga yang mengatakan ianya seperti patung yang besar apabila berpusing. Ada juga yang mengatakan bahawa kontraktor tersebut bagus kerana walaupun telah dilanggar treler tetapi ianya masih tidak jatuh ke bawah.

Klip video tersebut mendapat sambutan hangat dan mempunyai sebanyak 1.3M tontonan, 45K sukaan dan 2K komen. Jangan lupa komen yang baik-baik.

Lihat klip video di bawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita

Lihat apa kata orang ramai:

@AmirHairudin: shell memang guna payong pasar malam ke

@FighterTikus: definisi “jangan cakap abang tak payung”

@Mohamad Baharum: saya ingat UFO tadi.

@storm_rider: siot la korang punya komen tergelak2 aku

@Mfahmie: Selalunya shell pkai orang2 yg melambai kt tepi jalan..tpi nie lain sikit tahun baru nie shell pkai bumbung terus eh melambai

@JASAD_KAU_CARI: shell lain rasanya dh boleh follow design bumbung mcm ni..tinggal letak kerusi dgn seat belt je

@Muhd zamri: Nama gelang patah bukan di reka semata .. terbukti asal usul nya . Cuma aku cari mana gelangnya

Sumber: Tiktok

Previous article“Muka Macam Tak Happy Je..” – Reaksi Hafiz Mahamad Berubah Apabila Dapat Hadiah Kereta ‘Ferrari’
Next articleFatin Afeefa Baru Sahaja Kahwin, Tapi Ini Pendedahan Tentang Suaminya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here