Home Dunia “Ini Bukan Milik Saya..”- Isteri Dedah Suami Simpan ‘Lingerie’ Wanita Lain Raih...

“Ini Bukan Milik Saya..”- Isteri Dedah Suami Simpan ‘Lingerie’ Wanita Lain Raih Perhatian Ramai

243
0

Tular di Tiktok apabila seorang wanita mula mendedahkan sisi negatif sang suami yang menyimpan pakaian dalam wanita lain di dalam sebuah alamri di kediaman mereka. Menurut sumber yang diperoleh, usia perkahawinan mereka sudah mencecah 16 tahun namun si isteri mula terduduk setelah melihat pekaian dalam tersebut.

“Naluri seorg isteri mmg kuat…”

Mnegikut apa yang dikongsikan, si isteri tidak pernah menerima hadiah pakain dalam dari suami beliau dan beliau terkejut ketika beliau mengemas sebuah almari terlihat beberapa helai pakain dalam yang pelbagai warna tersorok di dalam almari tersebut. Hal ini membuatkan si isteri mula sangsi dan memeriksa telefon pintar milik suami beliau dan tidak sangka si suami sudah berlaku curang terhadap beliau sejak tahun 2010 lagi.

1

Berikutan itu, si isteri mula mengambil semua pakain dalam tersbeut dan membakar kesemua pakaian tersebut. Hatinya terlihat kuat demia anak anak beliau namun hal ini telah dikongsikan di Tiktok milik beliau baru baru ini kerana terlalu kecewa akan sikap suami beliau.

Baca ini:“Kita Kira Bukan Dari Date Nikah…” – Ungku Ismail Jawab Isu Nad Zainal Hamil

Baca ini: “Walaupun Awak Single Mom, Kita Doakan Sama-Sama Ya…” – Ucapan Andi Pada Puteri Sarah Buat Ramai Terharu

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)


Pelbagai komen diberikan seperti :

@Eeyaa Dee: Better simpan sbagai bukti. Kuat bukti ni kalau simpn. Tk thu lh sis mcm mna.

@eyzadauz: mmng sehancur hancurnya..Luluh hati sebagai isteri..Allahuakbar

@HYB2U: hmm.. sy rasa tu suami puan punya. cuba tanya dia, kot mmg dia gemar pakai lingerie.

@Akienamitsu: sy pernah jumpa..tp sy diam&tengok apa jadi..akhirnya bila mlm suami sruh pakai

@myd: Tanya dulu hubby. Ke dia nak buat surprise. Atau nak bagi tapi segan.

@Mir.: lelaki yg xnk lepaskan ni dia jenis yg dia still syg bini dia tapi dlm mse yg same dia saje nak fun2 . jenis xde otak

@SENZANA SHOP: sy dah 15thn kawin, suami curang? berkali² dah.. tapi once dia abaikan sy n anak², sy trus melangkah ke court.. doakan sy trus ke hadapan ya..

@NUTRILABSTORE99: hihihi sy rasa suami puan nak suprise kt pn tu.. suami ni nak tgk juga wife dia seksi depan mata dia..tapi tu lah takut wife kata bukan2 plk

@dayang ernissa: saya perna dlm situasi bgini., sy balik rumah mak sbb sakit kambuh lps bersalin bila sy balik rumah 3hri kemudian sya cuci kain sy terjumpa

@Cik Oda: sy penah jumpa towel basah di simpan dlm almari bju sy hancurnya time tuu akhirnya kantoi n bkas suami dah kawen dgn pompuan tu

@fatin_n10: hny Bini dia je yg tau perngai laki dia mcm mna. sbb isteri x kn buat keputusan melulu, Naluri seorg isteri mmg kuat.

@-Tentang NoraBoy-: pnh almi dh.yg pnah alami je mmhami prsaan tu.sya siap simpan bg pluang utk ambil.xambil saya buang.boleh plk mngadu dkt kk ipar kta sy buang bju dorg

@Hezlyein Yahya: Btl..x semua perempuan kuat..saya mula2 rebah,tp Allah masih jg ht saya..skrg pun x kuat,tp pura2 kuat dpn ank2 dan sekeliling.Sbb dia x nk lps kan..

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous article“Kita Kira Bukan Dari Date Nikah…” – Ungku Ismail Jawab Isu Nad Zainal Hamil
Next article“Suara Setanding Tokti..”- Mila Jirin Cover Lagu ‘Dawai’ Lepas Bertahun Sepi Dalam Dunia Nyanyian
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here