Home Viral “Seram ! Permainan Fun Fair Di Genting Tiba2 Buat Hal Time Orang...

“Seram ! Permainan Fun Fair Di Genting Tiba2 Buat Hal Time Orang Tengah Naik”-Nasib Baik Semua Sempat Lari

119
0

Sebut saja pasal fun fair, sudah tentu ramai yang suka kan tempat permainan ekstrem yang sebegitu. Seronok main fun fair, walaupun nampak esktrem dan menyeramkan, tetapi puas tau.

Tapi, kita seringkali diingatkan supaya sentiasa berhati-hati ketika berada di pusat permainan tersebut. Bukan apa, sering kali ada saja accident yang berlaku kepada para pengunjung.

Baca juga : Lato-Lato Kini Permainan Kegilaan Kanak-Kanak, Tapi Ramai Yang Menyampah Dengan Bunyi Bising?

Baca juga : “Banyak Betul Koleksi Dia, Sayang Betul Nak Jual..” – Afdlin Shauki Lelong Koleksi Permainan Dari Tahun 1980an

Harus sentiasa berwaspada setiap masa, enjoy juga tapi keselamatan jangan dilupakan tau. Salah satu kejadian yang berlaku kepada pengunjung adalah kejadian di mana fun fair yang dinaiki oleh orang ramai tiba-tiba tersenget kerana berat sebelah.

Lihat video di bawah :

@naylanafeesa2

MoHON VIRAL KAN !!! KEJADIAN BERLAKU DI CENTRUM CAMERON HIGHLAND PADA MALAM TADI PADA HARI JUMAAT LEBIH KURANG JAM 11 MALAM. HATI-HATI PADA SESIAPA NAK BAWAK ANAK KESANA DI MUSIM CUTI SEKOLAH INI. #kuasaviral #trandingvideos #fypシ #centrumcameron #fyp #GenshinImpact33 #utusantvofficial #ipdcameronhighland

♬ bunyi asal – faezatulain815 – ❤️❤️BABY MANJA❤️❤️

Video ini dirakam pada bulan 12 tahun lepas, mungkin pihak fun fair sudah perbaiki apa yang sepatutnya. Tetapi, kita sentiasa diingatkan supaya berhati-hati setiap kali berada di fun fair.

Korang semua pernah alami perkara yang sama tak ? Jangan lupa akan tahap keselamatan anda semua ketika berada di mana-mana pusat permainan yang esktrem ya.

 

Sumber : Tiktok

Previous article“Kalau Anak Sempoi, Bapak Mst Lg Sempoi Ni.”-Anak Gigih Cari Ayah Sblum Buat Persembahan
Next article“Boleh plk ya tanpa niat” -Hafidz Roshdi Mohon Mahkamah Selidik Semula Lafaz Cerainya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here