Home Viral Seludup Makanan Hotel Masuk Dalam Beg, sekali Puteri Sarah Dedah POV

Seludup Makanan Hotel Masuk Dalam Beg, sekali Puteri Sarah Dedah POV

247
0

Di Instagram, Puteri Sarah Liyana berkongsi video menggambarkan perangai mak-mak ketika sarapan pagi di hotel tidak habis dimakan.

Perangai mak-mak

sarah 2

Perangai mak-mak bila makan buffet tak habis. Siapa perangai dia macam ni. Siap ada tangan kecil tolong kat tepi tu.

Menerusi video yang dikongsikan, Sarah menunjukkan cara mak-mak membungkus makanan di hotel tatkala anak-anak tidak dapat menghabiskan makanan tersebut. Sarah kelihatan menggunakan tisu untuk membalut ‘sosej’ dan ‘fries’ yang diambil olehnya sebelum memasukkan makanan tersebut ke dalam beg.

Lihat klip video di bawah:

@puterisarahliyana Perangai mak2 bila makan buffet tak habis. Siapa perangai dia camni. Siap ada tangan kecik tolong kat tepi tu 😂😂 Tag lah kat komen 😝 #janganseriussangat ♬ original sound – Puteri Sarah liyana

Sumber: Tiktok

PERHATIAN: Pihak Sinetron Malaya tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Sinetron Malaya juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

[redirect url=’https://shope.ee/B03ZpiRcm’ sec=’5′]

Previous article“Kalau Uban Banyak Macamni Baik Pakai Helmet Je..” – Bell Ngasri ‘Ejek’ Khairy Jamaludin
Next articleKemelut Rumah Tangga Berakhir, Hafidz Roshdi Dan Shuhada Sah Cerai Talak Satu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here