Home Sedih Sedih!! Seorang Ayah Meninggal Dunia Dan Meninggalkan Seorang Anak Istimewa

Sedih!! Seorang Ayah Meninggal Dunia Dan Meninggalkan Seorang Anak Istimewa

308
0

Baru beberapa hari yang lepas tular sebuah video di mana seorang anak istimewa dilihat seakan-akan meronta tidak mahu pergi ke kubur ayahnya. Situasi tersebut sangat menyayat hati dan meruntun setiap mata yang memandang. Difahamkan arwah berumur 41 tahun dan meninggalkan satu-satunya anak tunggal dan anak tersebut merupakan anak istimewa.

“subhanallah, mmg dia tak paham apa tp nanti dia akan pelik bila tgok ayahnya hari2, takda kat umah.. acik doakan adik baik2 ajer”

“Dia faham. Tp cara dia respon tak sama mcm kita. Pengalaman anak special sy la. Tau2 mata dia berkaca tiap kali dia sedih.”

“betul.siapa yang ada anak istimewa akan faham sis.saya pun ada anak tunggal yang istimewa sis.tpi mnjdikan saya kuat dan tabah sis.”

Baca juga : “Untung awk dpt bapa saudara yg sygkan anak saudara, tmbah sebak bila dpt tau ayah dia dh meninggal” -Netizen

Baca juga : “Sedih, Kucing Tidur Di Kubur Arwah Tuannya”-Buat Ramai Sebak

Lihat video di bawah :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat juga komen warganet :

@Intan : Alfatihah, hilang tmpat mngadu seorang ank prmpuan,hilang kekuatan ank tu

@uKnowWhoiAm : Masya’ALLAH..semoga dipermudahkan urusan kamu slps ini ye ank syurga..
sebaknye rasa sbb sy jg ALLAH kurniakn seorg anak istimewa

@NoorulaidatulAzura : Allahuakbar.. Rohaizad kawan yang sangat baik.. Tak terucap bila lihat reaksi anak istimewanya. #exsmkdthokl

@Noaz Shop : Allahuakbarr aku pulak yg reyau pagi2 ni. Alfatihah buat arwah dan salam takziah buat family arwah.

@Zoraini : Anak syurga ku(autis boy) akan stress setiap kli nampak orng terdekat nya sakit apatak lagi klu meninggal dunia.

Di ruangan komen rata-rata mereka bersimpati dengan anak tersebut dan mereka turut mengucapkan salam takziah buat keluarga arwah.

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sumber : Tiktok dan Instagram

Previous article“Macam Tengok Konsert Blackpink Dalam Penjara”- Peminat Mengadu View Konsert Dihalang Pagar
Next article“Terima Kasih Kerana Sudi Berkongsi Rezeki Dengan Pakcik Sekeluarga”-Netizen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here