Home Viral “Saya Memang Takkan Halalkan Pendapatan Mereka…” – Wawa Zainal

“Saya Memang Takkan Halalkan Pendapatan Mereka…” – Wawa Zainal

300
0

Sebelum kita mengubah pandangan kita, sebaiknya kita melakukan kajian terlebih dahulu. Takut nanti menyesal di masa depan. Setiap produk yang digunakan pada muka pasti mengandungi bahan yang dikawal dan dipantau oleh pihak berkenaan.

Namun, ada juga beberapa individu yang ragu mengenai keaslian bahan produk itu sendiri. Oleh itu, berlaku peningkatan produk tiruan di pasaran. Baru-baru ini, berita tersebar di media sosial mengenai jenama produk kecantikan tempatan yang dimiliki oleh aktres terkenal, Wawa, 32, atau nama sebenarnya Nur Hawa Zainal Abidin yang dicontohi.

Demikian tegas pelakon dan usahawan terkenal Wawa Zainal susulan tindakan tidak bertanggungjawab pihak yang menjual produk tiruan Wawa Cosmetics di pasaran terbuka.

“Sampai sekarang saya masih geram. Saya memang takkan halalkan pendapatan diperoleh mereka hasil daripada menjual produk ciplak Sunscreen Wawa Cosmetics…” – Wawa Zainal

“Akhirnya mimpi buruk yang dialami peniaga lain terjadi pada saya. Selama ini saya hanya mendengar masalah usahawan lain apabila produk mereka diciplak. Tindakan mereka sangat jahat dan begitu berani seolah-olah produk itu milik mereka…” – Katanya

“Apa yang saya lebih risaukan adalah soal kesihatan pengguna yang sudah membeli produk tiruan itu. Saya takut jika terjadi apa-apa pada mereka hingga memudaratkan kulit. Perkara sebegini memang tidak difikirkan oleh pihak yang menjual barang tiruan. Mereka tahu nak duit dan untung saja…” – Katanya lagi

Wawa, yang juga merupakan penaja program Big Stage musim kelima, menyatakan bahawa mereka sedang berupaya untuk mengenal pasti pihak yang tidak bertanggungjawab tersebut sebelum melibatkan pihak berkuasa.

Lihat Posting di bawah:

Sumber: Portal Hiburan

PERHATIAN: Pihak Sinetron Malaya tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Sinetron Malaya juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Previous article“Terima Kasih 12 Orang Team Yang Saya Selalu Lebihkan, Permulaan Untuk Manusia Berpuak…” – Kieda Crepe
Next article“Fuh Siap Buat Persembahan Lagi..” – Tomok, Pekin, Aril Pilus Kini Graduan Sarjana Muda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here