Home Hiburan “Sangat Tiba Tiba..”- Alyah Selamba Kutuk Tokram, Tk Sangka Ini Reaksi Jep...

“Sangat Tiba Tiba..”- Alyah Selamba Kutuk Tokram, Tk Sangka Ini Reaksi Jep Sepahtu

159
0

Menerusi satu perkongsian yang dikongsikan di media sosial mendapat perhatian ramai apabila Sepahtu Reunion menjemput Datin Alyah yang merupakan seorang penaynyi yang disukai ramai serta merupakan seorang isteri kepada seorang juri yang dikenali ramai iaitu Tokram. Kehadiran beliau untuk memeriahkan Sepahtu Reunion menjadi semakin riuh apabila beliau yang mempunyai satu karakter yang sangat menghiburkan mampu membuatkan jutaan penonton ketawa melihat aksi spontan beliau.

Mengkiut sumber yang diperoleh, Datin Alyah yang diemput untuk memeriahkan rancangan tersebut mengambil watak sebagai seorang anak perempuan dan beliau cuba memujuk ayah beliau untuk ikut bersama pulang ke rumah kerana beliau masih mampu menjaga dan merawat ayah beliau. Namun babak itu menjadi perhatin ramai apabila beliau selamba mengutuk suami beliau yang berada di rumah dengan satu kenyataan yang mampu membuatkan reaksi wajah Jep berubah dan cuba untuk menahan diri dari terus ketawa.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai komen diberikan seperti :

@KHAIRIEFLY83_BLACKROSE:tengok berulang-ulang pun masihnlagi gelak datin Alya ni lucu,dia jenis mudah terhibur

@metalhead:bila datin masuk air

@guhmi: macam tuuu datin bagi

@giun : dekahhhh mattt

Berikutan itu, pertanyaan luar jangka Jep turut membuatkan ramai tidak sangka apabila beliau mempersoalkan Alyah dengan satu soalan yang mampu membuatkan ramai terhibur. Jep menanyakan jika beliau sedang menyanyi di rumah, adakah beliau sering dikomen oleh suami beliau sendiri dan hal ini membuatkan reaksi Alyah terkejut sehhingga prop yang berada di situ ingin jatuh. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat para selebriti semoga dapat terus berkarya dan mamapu menggapai impian yang diimpikan kelak.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Previous article“Slayy Teruk Dia Ni..”- Mampu Berduet Dgn Pink Sweats, Penampilan Bunga Jd Perhatian Ramai
Next article“Miming Je Kan..”- Diejek Hazama Dekat Live Tiktok, Apex Masih Padu Tarik Lagu Tiara
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here