Home Hiburan “Miming Je Kan..”- Diejek Hazama Dekat Live Tiktok, Apex Masih Padu Tarik...

“Miming Je Kan..”- Diejek Hazama Dekat Live Tiktok, Apex Masih Padu Tarik Lagu Tiara

140
0

Menerusi satu perkongsian dari peminat Apex di laman Tiktok mendapat perhatian para peminat apabila live APex diserbu oleh mentor beliau iaitu Hazama. Hazama yang mempunyai satu karakter yang suka mengenakan orang hadir untuk menyaksikan persembahan secara live di platform Tiktok namun tidak disangka ini yang berlaku sehingga membuatkan para peminat ketawa tidak kering gusi setelah menonton live mereka di Tiktok.

Mengikut sumber yang diperoleh, Hazama yang merupakan seorang penyanyi yang begitu versatil itu merupakan mentor kepada Apex dan masuk bersama live bersama anak murid beliau. Pada ketika itu, Apex yang ingin menyanyikan lagu Tiara berasa segan sehingga hilang fokus gara gara diejek oleh mentor beliau sendiri. Beliau yang mempunyai sifat mudah terhibur dengan orang sekeliling itu membuatkan ramai tidak sangka bahawa beliau masih mampu menarik not lagu tiara dengan begitu mantap sekali.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai komen diberikan seperti :

@nurshafizatul_07:x fokus mmber nk nyanyi aduh hazama ni

@Baby syg:wow

@FIEZA_smof2:hebat2

@miza:Mantapp

@duim0: nasib suaraaa mantul

Berikutan itu, Hazama yang berada dalam live Tiktok tersebut cukup membuatkan para peminat terhibur apabila beliau menyakat anak murid beliau dengan mengubah riak muka sambil miming nyanyian lagu Tiara. Reaksi Hazama itu cukup membuatkan Apex tidak keruan kerana ejekan yang melucukan itu membuatkan beliau terhenti dari terus menyanyikan lagu tersebut. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat para selebriti semoga dapat terus berkarya serta dapat menghiburkan para peminat di waktu yang akan datang.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

 

Previous article“Sangat Tiba Tiba..”- Alyah Selamba Kutuk Tokram, Tk Sangka Ini Reaksi Jep Sepahtu
Next article“Macam Akak Marah Adik.. Nanti Mesti Diorang Rindu” – Gelagat Murid-Murid Riuh Dalam Kelas Buat Netizen Geli Hati
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here