Home Kehidupan “Remaja Pernah Bawa Tumblr RM1800 Ke Sekolah, Bersyukur Pernah Bawa Parents Tunai...

“Remaja Pernah Bawa Tumblr RM1800 Ke Sekolah, Bersyukur Pernah Bawa Parents Tunai Umrah”-Buat Ramai Netizen Kagum

108
0

Setiap orang mesti mempunyai minat dan hobi nya yang tersendiri untuk mengumpul sesuatu barang. Sebagai contoh, ada yang suka mengumpul tumblr, ada suka kumpul barangan eksklusif dan banyak lagi.

Dahulu, tular di media social akan remaja sekolah yang memabawa tumblr berharga rm1800 ke sekolah. Rata-rata warganet semua nya teruja dengan tumblr tersebut.

Baca juga : “Remaja Disleksia Berjaya Buka Kafe Di Usia 22 Tahun”-Disleksia Bukan Penghalang

Baca juga : Youtuber Remaja Beli Rumah RM1.9 Juta Di Usia 19 Tahun

Difahamkan bahawa pengguna Tiktok bernama @Puterilutfiyah itu merupakan seorang founder kepada produk milik nya sendiri. Founder termuda dan masih lagi di bangku sekolah.

Tak peliklah mampu beli tumblr berharga ribuan ringgit dengan duit sendiri kan ?

Lihat video di bawah :

@putriluthfiya_

Rasa dia macam menyesal je beli mahal2 sebab air tu tak boleh turunkan berat badan piya 🤣 saka kurus dari #bebycurf je boleh turunkan berat badan piya, kalau korang nak turunkan berat badan boleh tekan link dekat bio piya ye 😘 #fyp #fypgakni #tumblerrhinestones #jutawanmuda #jomkurus

♬ suara asli – xhanxNvall🔥🐝 – XhanxNvall🔥🐝

Walaupun ada sesetangah yang mengecam remaja ini, tetapi setidaknya dia berusaha sendiri memulakan perniagaan nya tersebut.

Apa yang lebih menarik, Piya pernah membawa keluarga nya menunaikan umrah. Wahh, walaupun masih muda, bukan lah penghalang untuk Piya sponser family nya menunaikan umrah di Tanah Suci.

Hebat dan sungguh kagum dengan usaha anak kecil ini. Mana yang baik tu, kita support.

Sumber : Tiktok

Previous article“Allahuakbar…Sayunya..Semoga Bantuan Segera Sampai”-Suara Adik Buat Netizen Sebak
Next article“Spesis Ikan Ni Mmg Jenis Letak Anak Ikan Dlm Mulut Sbb…”-Netizen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here