Home Hiburan “Rambut Tu Mainkan Peranan Dik”-Gelagat Adik Beli Lato2 Tarik Perhatian

“Rambut Tu Mainkan Peranan Dik”-Gelagat Adik Beli Lato2 Tarik Perhatian

174
0

Lato-lato merupakan sejenis permainan yang pernah diviralkan beberapa bulan yang lepas dan sampai sekarang masih ada yang bermain dengan permainan tersebut walaupun permainan tersebut mendapat kecaman dari ramai orang berikutan dengan bunyinya yang sangat bising.

Baru sahaja semalam tular video di tiktok di mana seorang adik lelaki meminta duit dari ayahnya untuk membeli lato-lato. Kemudian ayahnya memberi duit dan berpesan untuk mengembalikan semula baki. Apa yang membuat netizen terhibur adalah apabila adik lelaki tersebut membeli pengikat langsir dan bukannya lato-lato. Rupa pengikat langsir itu memang seakan sama dengan lato-lato jika dilihat. Situasi tersebut telah menarik perhatian netizen.

“baru aku tahu lato-lato tali tebal macam tu”

“takyah la pulang balik ikat langsir tu…mak boleh guna utk raya ganti yg lama”

“mcm anak saya hahaha..pengikat langsir dia buat main lato2..sengaja tak beli sbb diorang semua girl”

“macam anak aku ,buah mata kucing die kata lato2 “

Baca juga : “The One And Only Lato-Lato Yg Aku Approve!!!”-Pakcik Jual Lato-Lato Anti Bunyi

Baca juga : “Nak Marah Tapi Kena Sabar”-Video Kanak-Kanak Main Lato2 Dalam Surau Curi Perhatian

Di ruangan komen juga ramai yang tertarik dengan rabut adik tersebut yang disikat lurus ke hadapan. Netizen juga mengaitkan rambut adik tersebut dengan situasi yang telah terjadi tersebut.

“adoiii rambut lurus sng kene mkn ae bang.. bru tahu”

“rambut jangan lurus”

“lain kali rmbut pacak, baru org takleh makan kita”

Lihat video di bawah :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat juga komen dari warganet :

@pakngah358 : hati kau keras dik

@CEO HATI AWAK : rambut pacak bang

@Pojie125 : piaw betul pak nye ni

@am5826 : comel je dia,ayah nya pun gi la tolong beli…ni mesti ayahnya kuat lipat

@Mimieyza : hai ensem boy..comel..xde kena mengena ngan rambut oiiiadoi adik ni lawak la

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sumber : Tiktok dan Instagram

Previous article“Betul La Orang Kata, Perempuan Ni Makhluk Aneh”-Telatah Adik Ni Jual Cheese Tart Raih Perhatian
Next article“Hamboi Oyen Buka Bunga, Dapat Upah Dahsyat Hang”-Telatah Oyen Curi Perhatian

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here