Home Hiburan “Penyanyi Pun Karoeke Jugak..” – Shila Amzah Kongsi Klip Video Berkaroeke Untuk...

“Penyanyi Pun Karoeke Jugak..” – Shila Amzah Kongsi Klip Video Berkaroeke Untuk Hilangkan Stress

320
0

Menerusi halaman tiktok, Shila Amzah berkongsi satu klip video dirinya berkaroeke. Katanya, penyanyi pun karoeke untuk hilangkan stress. Nyanyiannya yang bersahaja itu sungguh sedap dan berjaya membuat netizen terpukau. Klip Video tersebut mendapat sebanyak 200 ribu tontonan dan 12 ribu sukaan. Di ruangan komen, rata-rata peminat memberikan komen yang positif dan memuji keunikan serta kemerduan suaranya.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zack (@lawak_laah)

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@YusofTaiyobKhan:sedap juga, suara macam artis, tapi tak ingat nama dia

@Puteri Salju🕊️:Lepas cerai dia nampak ala ala umur 20an..

@Miguel 🥷:Ni kalau ajak karok memang kita dengar je ler. X jadi nyanyi sebab sedap hah layan

@ameylong76:waktu mask singer langsung x pegang mic mcm tu..klu x..mesti kantoi..rindu lh rambutan

@Mang Seri Jelita:nyanyi duduk saja pun cantik

@zzm:Saya selalu nyanyi sambil duduk tau..tapi kat dalam toilet la.lain maciam suara nya

@Hannahadlina:Dari dulu sampai skrg saya peminat akak tauuu suka sangat dengan your voice

@wada.wada01:weh kalau ni kawan karok aku, Aku xyah pilih lagu nak nyanyi. dengar je dia nyanyi

@خايرول افيزا إسماعيل:dulu selalu nyanyi lagu ni time nk healing… dulu2lah..

Sedap betul suara Shila AMzah ni. Min memang minat betul dia ni dari dulu sampai sekarang. Min doakan yang terbaik untuk shila, moga terus maju jaya dalam bidang nyanyian dan dapat terus menghiburkan peminat

Sumber Tiktok dan Instagran

Previous article“Sebiji Macam Penyanyi Asal, Macam Dalam Kaset..” – Suara Emas, Nyanyian Buskers Buat Netizen Terkedu
Next article“Tak Tahu Pulak Dia Pandai Nyanyi..” – Setaraf Antarabangsa, Diana Danielle Berduet Dengan Calum Scott

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here