in ,

“Tak Tahu Pulak Dia Pandai Nyanyi..” – Setaraf Antarabangsa, Diana Danielle Berduet Dengan Calum Scott

mantep

Siapa tidak kenal Calum Scott, penyanyi antarabangasa yang terkenal dengan kelunakan suaranya yang tidak ada dekat penyanyi lain. ANtara lagunya yang menjadi hits adalah You Are The Reason. Lagu tersebut menjadi fenomena dan didengari disepelusuk dunia.
calum scott

Baru-baru ini, calum Scott telah hadir ke Malaysia bagi membuat persembahan di Konsertnya yang berlangsung di Plenary Hall KlCC. Konsertnya mendapat sambutan yang hangat oleh peminat dan rata-rata daripada mereka berpuas hati dengan konsert tersebut. Menerusi halaman tiktok rasmi Era, mereka membuat kongsian video nyanyian Diana Danielle berduet dengan penyanyi terkenal dunia, Calum Scott. Diana Danielle hadir sebagai penyanyi jemputan dan menyanyikan lagu Heaven berduet bersama dengan Calum Scott. Rata-rata daripada peminat terkejut dan terpana dek kerana mereka tidak pernah menyangka yang Diana Danielle boleh menyanyi dengan baik sekali.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zack (@lawak_laah)

Fuh best betul Diana Danielle nyanyi, tak sangka min dia boleh nyanyi. Kalau macamni, min harap dia boleh keluar single baru lah. Sedappp

Sumber Tiktok dan Instagram

Avatar of Aiman Hakim

Written by Aiman Hakim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sila

“Penyanyi Pun Karoeke Jugak..” – Shila Amzah Kongsi Klip Video Berkaroeke Untuk Hilangkan Stress

busker

“Ni Baru Betul Penyanyi..” – Nyanyian Buskers Di Kota Kinabalu Tarik Perhatian Netizen