in ,

“Pekerja Shell Ini Kecewa Dilayan Oleh Customer Dengan Cara Kurang Elok”-Sekali Dia Buka Mulut, Ternganga Dengar..

sinetronmalaya.com cs gv

Setiap orang mempunyai latar belakang nya yang tersendiri. Tetapi, tak kisahlah sesiapa pun kita, yang penting common sense dan hargai sesama insan ni sangat penting.

Ada dimuat naik di sebuah video oleh seorang graduan yang bekerja di sebuah stesen minyak Shell, menyatakan bahawa dia telah dilayan secara kurang elok oleh customer nya.

Lihat video di bawah :

@kayshta

Gonna tattoo my mensa id on my forehead la mcm ni

♬ original sound – kaysh 🐚 – kaysh 🐚

Dia mengatakan bahawa customer itu datang untuk mendapatkan points, tetapi dia telah menerangkan kepada customer tersebut bahawa kemudahan itu tidak dapat diakses di stesen minyak itu.

Pun begitu, setelah puas menerangkan apa yang terjadi kepada customer tersebut, graduan tersebut merasakan bahawa dirinya dipandang rendah oleh customer tersebut kerana bekerja sebagai customer service staff di stesen minyak.

Baca juga : Bekas Pekerja Starbucks, Tunjuk Resepi Bancuhan Air Nescafe Paling Sedap!

Baca juga :β€œBini Lari Dgn Jantan Lain” -Bapa Trpaksa Bawa Ank-Ank Jalan Kaki Hampir 100Km, Demi Mncari Pekerjaan

Wanita tersebut membuat video dan mengatakan bahawa sepatutnya kita tidak bolehla memandang rendah terhadap seseorang. Walaupun hanya nampak mereka bekerja sebagai cuatomer servive staff, tetapi hakikatnya tiada siapa yang tahu akan background seseorang.

Lihat apa kata warganet :

sinetronmalaya.com servicestaff gv 1

sinetronmalaya.com servicestaff gv

Jangan lupa, hormat menghormati tu sangat penting tau.

 

Sumber : Tiktok

Avatar of Nur Fatihah

Written by Nur Fatihah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SinetronMalaya.ComKucingg

“Ya Allah Kesiannnya Kucing Terbiar Ni…”-Anak Kucing Nyaris Diratah Sekumpulan Anjing

sinetronmalaya.com satey gv 2

“Terkejut Tengok Harga Sate”-Kalau Macam Ni Nak Makan Pun Jadi Seram