Home Hiburan “Ni Sebenarnya Perangai Dia..”- Tokti Kantoi Dalam Tiktok, Dedah Tabiat ‘Pelik’ Sebelum...

“Ni Sebenarnya Perangai Dia..”- Tokti Kantoi Dalam Tiktok, Dedah Tabiat ‘Pelik’ Sebelum Hiburkan Peminat

114
0

Menerusi satu klip yang dikongsiakn di Tiktok berkenaan penyanyi terkenal tanah air iaitu Dato Siti Nurhaliza membuatkan ramai tidak sangka bahawa penyanyi terkenal tersebut melakukan satu adegan yang cukup membuatkan ramai terpegun. Tokti yang dikatakan mempunyai suara yang unik dan merdu itu dirakam sebelum beliau menghiburkan para peminat beliau dalam sebuah konsert hiburan.

Mengikut sumber yang diperoleh, Siti Nurhaliza yang kini sudah begitu biasa dalam dunia hiburan masih melakukan rutin yang ditunjukkan di laman Tiktok berkenaan sikap beliau yang masih mengingati Tuhan dengan mendoakan agar konsert untuk hiburkan para peminat beliau berjalan dengan lancar. Aksi beliau itu membuatkan para peminat terkejut kerana raami yang tidak menyangka penyanyi ikon no 1 negara masih rendah diri dan sentiasa bergantung harap pada Pencipta.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai komen diebrikan seperti :

@Khloe:Dia penyanyi no 1 pun tetap nervous. Apatah lagi kita ni

@sesejoknurani:lengkap betul pakej Dato siti ni..no 1 suara sedap lemak merdu,2 cantik giler .3 dagu Tu Mahal sbb trbelah

@Haiezzah Nazz:saya bca doa mulut kumat kamit masa test jpj….

@Khalijah Hamid212:dia baca ilmu tu, suara merdu dan penyeri wajah

@user6514846817207:ya betul tu…sbab tu DSSN tetap unggul sampai skg … Allah swt blessed her

@(Ayie):tekejut tgk ramai depan stage lepas tirai di tarik spontan tejelir

@nor:sentiasa menjaga penampilannya sebagai penyanyi muslimah

@AB.JALIL:setiap permulaan kerna dgn doa..moga ada keberkatan darinya

@Hudd:nervous juga walaupun otai ..

Berikutan itu, aksi tersebut membuatkan ramai menyatakan bahawa kini Tokti banyak melakukan konsert dengan berlandaskan islamik kerana beliau tahu akan imej beliau sebagai seorang hijabista yang dikenali ramai. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat beliau semoga dapat terus mengejar impian yang diimpikan serta dapat menjadi seorang ibu dan isteri yang terbaik buat keluarga tercinta.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Previous article“Dah Lama Pendam Perasaan Ni..” – Aksi Wanita Melompat Keriangan Selepas Sah Bercerai Tarik Perhatian
Next article“Juri Pon Tahan Telinga Je..”- Netizen Minta Nuha Bahrin Jgn Rosakkan Lagu Orang
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here