Home Hiburan “Juri Pon Tahan Telinga Je..”- Netizen Minta Nuha Bahrin Jgn Rosakkan Lagu...

“Juri Pon Tahan Telinga Je..”- Netizen Minta Nuha Bahrin Jgn Rosakkan Lagu Orang

0

Menerusi satu klip yang dikongsikan di laman Tiktok berkenaan seorang selebriti yang dikeali ramai dengan lagu Casablanca iaitu Nuha Bahrin menjaditumpuan ramai apabila tular klip nyanyian beliau yang tidak begitu menyenangkan. Suara yang cuba diubah untuk menjadi lebih sedap dan merdu itu membuatka beliau menerima pelbagai hentaman dna krtitikan oleh para netizen setelah mendengar nyanyian beliau.

Mengikut sumber yang diperoleh, Nuha Bahrin pernah menyertai satu pertandingan dalam sebuah rancangan televisyen dan menerima pelbagai kritikan kerana sering menggubah melodi lagu sebenar sehingga melodi lagu asal hilang. Netizen mengaggap bahawa penyanyi tersebut tidak menghormati lagu asal tersebut dan pada ketika itu beliau menyampaikan satu nyanyian dan membawa lagu Jamal Abdillah dan setelah mendengar nyanyian tersebut, para netizen tidak menyangka lagu tersebut diubah sepernuhnya oleh beliau.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai komen diberikan seperti :

@CETEKASIAPA:Nuha yang nyanyi aku yang stress.

@Tengen Uzui:dia bawak lagu tu sampai aku tk kenal lagu apa dia nyanyi

@Ceo_Sardin:aq dengaq dia nyanyi truih x cam tu lagu dato’ jamal abdillah

@user9852921753334:Nuha? aiii asl simpang siur sgt tu? pengsan Abg Jamal dgr

@OtaiMoto Kuantan:Taraf aku nyanyi dlm kreta time jem balik kje

@Ribut10.59pagi:ni yg dato hattan ckp haritu… nyanyi lagu ni kne ade hormat jgk

@Abe Haz:Kalau aku juri, aku da mtk muzik stop da

@xirhaxuan:kalau la macam tu je syarat utk jadi penyanyi dh lama ak jd penyanyi

@Ctea5rus:mesti dia rasa sedap giler dia nanyi masa tu

@LalisaDora:dia kan dh cakap ‘tak ku heran tak ku peduli’ tak ikut rentak muzik

Berikutan itu, para peminat yang setia menyokong beliau menyatakan bahawa klip tersebut merupakan kemunculan Nuha Bahrin yang pertama dalam industri seni dan mengharapkan agar para netizen mengerti dan kini beliau sedang berguru dan berlatih vokal beliau untuk menjadi lebih mantap dan baik. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik terbaik buat Nuha Bahrin semoga dapat terus mengejar impian yang diimpikan selama ini.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Previous article“Ni Sebenarnya Perangai Dia..”- Tokti Kantoi Dalam Tiktok, Dedah Tabiat ‘Pelik’ Sebelum Hiburkan Peminat
Next article“Sumpah Sama Macam Ella, Suara Dia Serak-Serak Basah..” – Akhirnya Ella Sudah Jumpa Pengganti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here