Home Hiburan “Muka Macam Hawa Rizwana, Suara Ziana Zain..” – Nyanyian Lagu Putus Terpaksa...

“Muka Macam Hawa Rizwana, Suara Ziana Zain..” – Nyanyian Lagu Putus Terpaksa Buat Ramai Jatuh Cinta

229
0

Menerusi halaman tiktok, tular video kongsian @besihitam di mana mereka menyanyikan lagu berjudul Putus Terpaksa oleh Ziana Zain. Nyanyiannya sungguh merdu, sungguh lunak dan berjaya mencuri perhatian ramai.

Klip video tersebut tular dan mencecah sebanyak 200 ribu tontonan. Ramai memberikan komen yang positif dan memuji nyanyian mereka. Ada juga yang memuji paras rupa penyanyi itu sungguh cantik, dah macam pembaca berita terkenal, Hawa Rizwana.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rosebirumediacom

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@facepenjahanat11: yg tengah mcm Hetty Sarlene biasa dia ambik part hujung.. tiga2 ok..yg 1st putih tu matang nyanyian dia

@aznimohd3: terbaik yng pkai tudung mntappp

@Azzury Lee: yg bertudung tu aura melanggit, comel2 lgi

@RDGEMING: yang pakai tudung sangat ok penampilanya dan irama suaranya

@Rizzal: Yg bertudung lebih padu matt…power..

@sitapopo: tetap pilih yg pakai tudung tu…🥰🥰dia yg slh sebut lirik first fyp d TT yg pertama😂tpi suara ttp padu..

@mohdsazali823: pakai tu nynyi nye yg tersendiri..trbaik

@eMMa: lagu ni sedap klo iffa yg bawak🥰, yg lain pun suara mantap dan sedap juga, jgn kecil hati tau

@nurcahaya_9669: Mmg suke sgt tgk gaya and suara akak pakai tudung

@ReenaJasrina: ooo yg tengah tu kaka Ajoi Zainal lah pernah masuk ATN Malaysia

Previous article“Bell Ngasri Kalah Ke Anugerah Bintang Popular?…” – Sekali Ini Luahan Hati Bell Ngasri Buat Ramai Sebak
Next articleSering Dihina Oleh Pengarah, sekali Bell Ngasri Dedah Kenangan Pahit Mengejutkan Ramai

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here