Home Viral “Lelaki Ni Cerita Detik2 Kena Kacau Dengan Hantu”-Seram, Tiap Malam Bau Wangi

“Lelaki Ni Cerita Detik2 Kena Kacau Dengan Hantu”-Seram, Tiap Malam Bau Wangi

359
0

Satu catatan Facebook berkongsi cerita daripada Azhar Ahmad, yang mengimbau pengalaman tinggal di rumah berhantu.

Azhar, mereka tidur di bilik tengah dan teringat ia adalah bilik paling panas di rumah itu.Kerana panas, Azhar sering menghabiskan kebanyakan malamnya tidur di ruang tamu kerana di sana suasana lebih sejuk.

Pada suatu pagi pada pukul 3 pagi, dia tiba-tiba ingin pergi ke tandas dan ketika cuba menenangkan dirinya, dia terdengar bunyi seperti orang yang bekerja di belakang rumah.

sinetronmalaya.com hantu gv

Saya pergi mencari tetapi siapakah yang membuat bunyi tersebut tiada sesiapa di situ. Kedua-dua jiran di kiri dan kanan saya sudah pun tidur. Semasa saya berjalan kembali ke ruang tamu, saya mendengar bunyi itu sekali lagi dan saya pergi mengintip sekali lagi memikirkan mungkin ada seseorang yang sedang mengerjakan sesuatu.

Namun, seperti kali pertama, dia tidak nampak apa-apa.Tiba-tiba, bunyi itu datang dari atas kepala saya. Saya tidak mendongak dan hanya berjalan masuk ke dalam rumah. Saya mengambil sedikit air sembahyang, membaca beberapa doa dengan kuat dan terus tidur.Sekali lagi kesb berlaku sewaktu Azhar di rumah yang sama ialah ketika dia bermalam lagi di ruang tamu kerana cuaca panas.

Baca juga : “Seram ! Tempah Hotel, Tapi Rupa-Rupanya Tiada Penghuni….”-Dia Booked Dengan Siapa

Baca juga : “Terkejut Tengok Harga Sate”-Kalau Macam Ni Nak Makan Pun Jadi Seram

Di hadapan rumah saya, terdapat padang bola dan di seberang padang tersebut adalah kawasan berpaya terbiar. Saya dikejutkan oleh bau hamis dan ketika saya membuka mata, ada seorang gadis muda berjalan dari dapur saya menuju ke pintu depan.

sinetronmalaya.com hantuu gv
Azhar memejamkan matanya dan apabila dia berbuat demikian, dia merasakan seseorang menyeret kain ke tubuhnya dan cuba menyentuhnya.

Ini akan berlaku untuk dua hingga tiga malam. Tiada bunyi yang menakutkan, cuma seperti diusik dan diikuti dengan bau harum yang sangat kuat. Namun, pada suatu malam, bukan perkara itu yang datang, tetapi sesuatu yang lain. Terasa seperti harimau menyambar tubuh saya . Saya tidak berani membuka mata dan mendongak tetapi sekali imbas saya dapat melihat bahawa makhluk ini mempunyai cakar yang besar, misai dan terus bernafas dengan berat di muka saya.

 

Sumber : Facebook

Previous article“Dah Lah Comel, Pandai Pulak Tu”-Reaksi Adik Yg Pura2 Tidur Tarik Perhatian Netizen
Next article“Dik…Ko Belajar Ke Partime Kat Situ..”-Tak Padan Dgn Kecik, Semua Benda Nak Tolong

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here