Home Hiburan “Konsert Live Percuma Sambil Raya..” – Siti Nurhaliza Karoeke Di Hari Raya,...

“Konsert Live Percuma Sambil Raya..” – Siti Nurhaliza Karoeke Di Hari Raya, Ramai Jealous Dapat Tengok Tokti Nyanyi Live

79
0

Tular di laman tiktok klip video kongsian @itsmarissasofea di mana Siti Nurhaliza menyanyi semasa menyambut hari raya.

Siti Nurhaliza menyanyikan lagu berjudul Menarah Gerimis oleh Ziana Zain. Nyanyiannya itu sungguh merdu dan lunak.

Rata-rata peminat ‘jealous’ dek kerana mereka dapat melihat konsert live Siti Nurhaliza secara percuma di depan mata.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

@itsmarissasofea Orang lain tengok drama raya, kita org dapat concert live🤪 #fyp #xyzbca #fypmalaysia #tiktokmalaysia #raya2024 #sitinurhaliza ♬ original sound – marissa

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@ZakiHalim: kena tambah jiwaa lagi baru umph

@budakjb: dato beratur jiran2 tepi rumah dgr dato siti karoke

@Zul Khann: Kalau aku tgk live dpn2 nie tak termakan dh kuih2 dlm balang tu terpaku

@Princess CancerJuly♋️🦀: sebijik suara dato Siti Nurhaliza..

@Naidi: ctdk klu nyanyi lagu ZZ suara dia back to zaman suara dia masa muda

@🌸Bondarizqi🌸: mcm xda hal tok ti tarik suara vol tggi ☺️slamber ja nyanyi,kalo sya yg nyanyi lagu ni ,mcm mau putus urat leher tekehel2 menarik 🤣🤣🤣

Previous article“Cara Marketing Paling Unik..” – Pau Premium Abang Manis Rancak Menari Lagu Aida Jebat Buat Ramai Terhibur
Next article“Ear Monitor Off, Tak On Lagi..” – Tular Klip Video Siti Nurhaliza Marah Krew Semasa Konsert

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here