Home Hiburan “Ear Monitor Off, Tak On Lagi..” – Tular Klip Video Siti Nurhaliza...

“Ear Monitor Off, Tak On Lagi..” – Tular Klip Video Siti Nurhaliza Marah Krew Semasa Konsert

196
0

Penyanyi kesayangan seluruh peminat seni muzik tanah air, Siti Nurhaliza merupakan penyanyi berbakat besar dan sudah lama bergiat aktif dalam industri. Segala anugerah telah dimenanginya, malah banyak lagu-lagu nyanyiannya yang walaupun sudah berusia lebih dekad tapi masih diingati peminat.

Siapa sangka, Siti Nurhaliza yang selama ini tampak manis dan sopan. Rupanya ‘Garang’ juga apabila crew nya membuat kesilapan. Berdasarkan gerak mulut Siti, mungkin dia berkata

“Ear Monitor Off, Tak On Lagi, Ear Monitor Takde!!”

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

@erazfadli KOMEN BIAR BEHAVE ya kwn² . INI MELIBATKAN KERJA PREFOSIONAL SEORANG SITI NURHALIZA . Sebelum ape² berlaku di konsert besar dia , better check or warning dulu kan . Ini behind the scene yang orang tak nampak . Kita nampak kelancaran sahaja . Belakang ; kalut tukar pakaian , jalan laju² , microfon check dan lain² , kita tak nampak . Apa² , teruja boleh tengok Konsert @Siti Nurhaliza malam ni di Astro . Vokal memang marvelous la . #SitiNurhaliza ♬ original sound – SITISM ERA

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@esra: Tok Ti: “Microphone pun tak on lagi, ear monitor takde!!.. ” there aq dah tlg korang.. kalau aku pun maroh, benda penting..

@𝐻𝑢𝑠𝑛𝑖𝑛𝑎 ❤️‍🔥: teringin nk dgr tokti mencarut. msti sedap didengar 🥰❤️

@RaRa🌹: ada tgok yg ada audio. dia kata ear monitor belum on. takdela jerit pun. tp klu aku la keje ngan dia. kna marah slow cmtu pun aku dh nangis

@cheapjohn: rasanya dia tgh stage fright tu.. pastu team teknikal tak prepare cuak la.. mcm nak present fyp tapi file powerpoint tak jumpa..

@FahmyE_: lighting sebenarnya yg main peranan besar kat Sini..padahal bukan marah pon aq Rasa.. masa Ni mmg ler dia kena ckp kuat2 skit pd staff dia sbb Kan bunyi bising kt situ..plk tu dh betul2 dpn stage tu..

@ZAL: dia bukan marah d sbbkn bising dia kena ckp kuat dn tegas dlm wktu melaksanakn sesuatu tugasan

@syukri: berdasarkan gerakan mulut tokti dia cakap :”Mic tak On nih nak live nih”. pekerja tuh cakap tokti kena nyanyi kuat sikit jerit2 hari ni tau kita xpkai speaker kat stadium ni.

Previous article“Konsert Live Percuma Sambil Raya..” – Siti Nurhaliza Karoeke Di Hari Raya, Ramai Jealous Dapat Tengok Tokti Nyanyi Live
Next article“Dapat Seposen Sekali Pun Terima Dan Bersyukurlah, Jangan Buat Teruk Please…” – Uyaina Arshad

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here