Home Hiburan Kemesraan Safwan Nazri berci*um dengan Dini Schatzman merisaukan netizen

Kemesraan Safwan Nazri berci*um dengan Dini Schatzman merisaukan netizen

211
0

Muhammad Safwan bin Mohammad Nazri merupakan seorang pelakon lelaki Malaysia. Beliau telah berkahwin dengan Fathin Nur Amalina pada tahun 2022.

Menerusi sebuah klip video di akaun Tiktok milik safwannazri7 menunjukkan beliau sedang berada di tepi tasik bersama Dini Schatzman. Klip video tersebut menunjukkan beliau sedang bergurau senda “menci*m” Dini. Respon Dini terhadap kelakuan Safwan tersebut telah merisaukan netizen.

Rata-rata netizen mengatakan bahawa dan begitulah cara ayah mengenali abahmu, anak. Ramai juga yang mengatakan bahawa mereka risau melihat lelaki-lelaki yang terlampau mesra apatah tampan lagi. Ada juga yang mengatakan ini lah permulaan kepada ‘Till Jannah’.

Klip video tersebut mendapat sambutan hangat dan mempunyai sebanyak 400K tontonan, 30K sukaan dan 1K komen. Jangan lupa komen yang baik-baik.

Lihat klip video di bawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita

Lihat apa kata orang ramai:

@Snowwolf: ……..dan begitulah cara ayah mengenali abahmu, nak…………

@matcha latte: aq sebenarnya risau kalau laki mesra mcm ni apelagi handsome macam dini

@EffyyJJ: Sado sama sado ehh ghisauuu ghisau

@CEO of everything: -bermula dgn gurau²,
-lama² selesa,
– hadir rasa kesian,
-lepastu mula nak meminjam
-dah dapat hilang terus

@AQMAL: merah muka jgn main2 mmber dh lh bru lps putos chinta

@Nur Atikah | Cutie Tiktokshop: bermula dengan cuit cuitan cubit cubitan

@ MERRY CHRISTMAS : last²…#tilljannah

@ㅋ: bermula dgn blushing, berakhir dgn healing .

@Leenaz Style: Kalau dulu2 nampak mcm nie, kita boleh rilek je..tp zaman skang mmg lain maciam

@jbguy69: mula² mmg mcm ni bergurau.. lama² tiljannah katanya

@hajarrahim11: aku igt dia nak campak kwn tu kat tasik.. oh tidakk.. dia mensium2 lebih dasat!

Sumber: Tiktok, Wiki

Previous articleAnak Meragam, Emma Maembong Dan Suami ‘Heret’ Anak Di Pasaraya
Next article“You Belum Level I Lagi..” – Ayat ‘Pedas’ Aliff Awang Kepada Isteri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here