Home Hiburan “Kalau Rasa Banyak..”- Fazura Bikin Suami Suspen, Tk Sangka Ini Yg Terjadi

“Kalau Rasa Banyak..”- Fazura Bikin Suami Suspen, Tk Sangka Ini Yg Terjadi

179
0

Menerusi satu perkongsian yang dikongsikan di laman Tiktok berkenaan satu klip dimana aksi manja Fazura dan Fattah Amin menjadi perhatian netizen. Mereka yang kini aktif dalam platform YouTube itu membuatkan para penonton berkongsiakn beberapa klip yang cukup menghiburkan utnuk tontonan ramai di platform Tiktok. Kehidupan rumahtangga Fattah dan Fazura kini disukai ramai apabila aksi mereka yang ditunujkkan kepada orang ramai begitu mengujakan.

Mengikut sumber yang diperoleh, keratan klip tersebut menyatakan bahawa Fattah perlu menghiaskan isteri kesayangan beliau iaitu Fazura. Namun riak wajah Fazura yang kelihatan sedikit cuak melihat suami beliau yang begitu kekok utnuk menghiaskan diri beliau membautkan ramia terhibur pada ketika itu. Hasil desakan manja Fattah menyatakan bahawa isteri beliau masih cantik di mata beliau membuatkan Fazura berasa sedikit lega dan merelakan muka beliau dihias oleh suaminya.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai komen diberikan seperti :

@Xy.aaaa:Aku suka tengok fazura ni.. Muka sweet je baik pastu gigi pon cantik..

@rina.r:adoii la diorang ni..memang serasi, takde la buat lawak krik krik

@Dalira_Loleaf:mmg cute la couple ni

@RuHa_na:pertuturan dia tu ya allah adore sgt.. fazura mmg terbaik dlm berkata2.. luv sgttt cara diorg

@Sallellysa:amboiiiiii..dua orng ni kannnnnnnnn

@Anak Mak Esah:Ingatkan dah rasa apa lah tadi

@army:lawak la Fattah ngn Faz ni..make up la cmna pun Fattah..Faz tetap je cantik

@adelle:haha Fazura bg hint tu.. tu yg ajar cara tiup.nasib baik fattah phm

@Ina Mohd:fazura suspen je hahaahha

Berikutan itu, Fazura yang merupakan seorang yang suka menyakat suami kesayangan beliau, cuba menyakat suami beliau dengan menyatakan tips untuk berhias kepada suami beliau. Riak wajah beliau yang bikin para penonton suspens itu membuatkan ramai yang berfikiran pelik. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat pasanagan tersebut semoga terus sukses dalam mengejar impian yang diimpikan serta dapat terus menjani hubungan suami isteri yang terbaik.

Jangna lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Previous article“Alhamdulillah Banyak Saham Akhirat..” – Abang Foodpanda Tidak Sempat Tukar Baju Bertugas Sebagai Bilal
Next article“Tutup Pintu Baru..”- Dimarah Isteri Asyik Main Tiktok, Tk Sangka Ini Respons Syamel
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here