Home Dunia “Alhamdulillah Banyak Saham Akhirat..” – Abang Foodpanda Tidak Sempat Tukar Baju Bertugas...

“Alhamdulillah Banyak Saham Akhirat..” – Abang Foodpanda Tidak Sempat Tukar Baju Bertugas Sebagai Bilal

0

Menerusi halaman tiktok, tular satu video di mana seorang bilal yang juga merupakan rider foodpanda berkongsi klip video dirinya melaungkan azan. Di ruangan caption, dia berkata yang dia masih memakai baju foodpanda kerana tidak sempat untuk menukarnya. Di ruangan komen, ramai yang memuji suaranya yg begitu merdu dan juga memuji pekerjaannya yang begitu mulia

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zack (@lawak_laah)

Jom Tengok Apa Kata Netizen
@­čöŞBilal Daniel­čöŞ´╝ÜMasya-Allah memang ada pengalaman tengah kerja lain tapi dalam masa yang sama kena bertugas on time as bilal..btw terbaik moga kerja kita diberkati

@Aza Izham´╝ÜIni la bilal yg kita nak tgk..bukan bilal yg nak xnk tunjuk muka dek maknye tu

@Luke.Onigiri-San´╝ÜSama la kita bang. Tgh buat keje, kelam kabut tngok nk msuk waktu.

@[email protected]´╝Üalhamdulillh .. bnyk saham akhirat … semiga dlm lindgn allah swt sentiasa

@Muhammad Aiman´╝Ükerja apa pon takpe yang penting komitmen

@Raja´╝Üsaya bertgs sbg bilal masjid+masih berskolah.pling gelabah bila kena bertugs solat jumaat.rushing bila balik rumah­čśénasibla jubat coat dah stanby­čśî

@Mxrco´╝ÜSaya takleh bang kena balik tukar baju dulu, sebab kalau bertugas imam pakai baju shopee food tak ke naye

Sedap betul suara abang ni ya. Alhamdulillah pekerjaan yang amat mulia. Besar sahamnya di akhirat nanti. Min doakan yang terbaik untuk abang foodpanda ni. Moga dimurahkan rezeki dan terus diberkati oleh Allah SWT

Sumber Tiktok dan Instagram

Previous article“24 Saat Wehh..”- Terpukau Lepas Dgr Suara Ziana Zain, Netizen Anggap Ziana Setaraf Artis Antarabangsa
Next article“Kalau Rasa Banyak..”- Fazura Bikin Suami Suspen, Tk Sangka Ini Yg Terjadi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here