Home Hiburan “Jangan Meninggi Diri Ye..”- Berduet Dengan Cakra Khan, Siti Nurhaliza Beri Pesanan...

“Jangan Meninggi Diri Ye..”- Berduet Dengan Cakra Khan, Siti Nurhaliza Beri Pesanan Kepada Umai

208
0

Baru-baru ini tular di laman tiktok apabila anak saudara Siti Nurhaliza iaitu Umai berpeluang dapat menyanyi duet bersama Cakra Khan. Ramai memberikan pujian dan kagum dengan bakatnya kerana baru sahaja berusia 13 tahun namun mempunyai bakat nyanyian yang sangat hebat.

Susulan itu, Siti Nurhaliza ada memberikan komen di laman instagram. Dia memberi nasihat kepada Umai agar jangan meninggi diri dan terus belajar. Dia juga mendoakan agar Umai terus berjaya.

dk

@lobakmerahmyBakat dalam bidang seni adalah anugerah yang dikurniakan kepada mereka yang terpilih, tetapi jika bakat itu tidak ‘disulam’ dengan usaha maka ianya boleh menjadi sesuatu yang sia-sia. Seperti itulah pesanan yang dititipkan oleh penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza kepada anak buahnya iaitu Ummi Umaira atau lebih dikenali sebagai Umai yang diberi peluang untuk berduet dengan penyanyi Indonesia, Cakra Khan dalam konsert A Decade Cakra Khan Live In Kuala Lumpur 2.0. Siti yang membahasakan dirinya sebagai Mak Iti kepada anak kepada adiknya, Sairah itu menasihati agar Umai sentiasa belajar dan menghormati artis yang lebih senior. Malah, dalam komen yang ditinggalkan oleh Siti di Instagram milik anak buahnya itu, pelantun lagu Bukan Cinta Biasa itu juga mendoakan agar Umai sentiasa berjaya dalam apa sahaja yang dilakukan. Wah, semoga Umai dapat melebarkan sayap lebih jauh lagi! Kredit Video: IG sitinursairahtarudin Untuk berita penuh boleh baca di kotak hijau di atas Jangan lupa untuk Like, Comment. Share dan Follow Lobak Merah! 📷 Terima Kasih! #fyp #fypシ #lobakmerahmy #beritaditiktok #viralstory #trending #trendingnewsmalaysia #ceritaviral #terkini #viralupdates #storyviral

♬ original sound – LOBAK MERAH

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@Zulala9: suara umai sedap cuma dia kene belajar teknik and pengahayatan. lpstu mmg dia boleh pergi jauh! suara dia sgt sedap

@Hafiz: jangan over bila dh menng jauh lagi perjalanan umai…jgn over yakin n berlagak

@DUDE’S: stingi langit pun brada .tetap lah mrendah dri.. Umai the best …anak baik …

@Zulkiflee AB: Aura luarbiasa pesanan yg diberikan. Tahniah Mak It

@Pak kentut: Kalau aku jadi anak sedara tokti mungkin aku yg berada di tempat umai skrg 😁 hehe

@xixi_anuar: Teruskan belajar dari org2 yg berilmu dan berpengalaman… insyaallah boleh pegi jauh…

@Muhd Nizam1166: tok ram buat mcm tu..pmain nampak ke.bkn kn dia org tgh tkun tgok kod music dia

@Better than: Dahulukan pelajaran. Jangan ikut perangai mak sedara. Belajar tak pandai. Harapkan nyanyi je la

@vee: umai suara almost MCM mak cik dia, tak Kata diri diva

Previous article“Tidak ada tempat orang pemalas dekat dunia, orang pemalas takkan berjaya…” – Lisdawati
Next article“Dan Harini Aku Menangis Berpelukan Dengan Anakmu Wahai Abang…” – Ali Puteh

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here