Home Isu Semasa Isteri kantoi Curang dengan Suami Orang Lain, sekali tindakan Pihak Mahkamah mengejutkan...

Isteri kantoi Curang dengan Suami Orang Lain, sekali tindakan Pihak Mahkamah mengejutkan ramai

127
0

Tular mengenai sebuah perbualan antara seorang Isteri bersama suami orang lain yang bekerja sekali dengannya di Bumi Madinah.

Seorang suami berasal dari Sabah mendedahkan kecurangan isterinya bersama dengan seorang lelaki bergelar doktor ketika sama-sama bertugas di Mekah anjuran Tabung Haji pada tahun lalu.

Edwind Hiew telah memuat naik banyak gambar di Facebook berserta bukti mesej perbualan isterinya, Aini bersama lelaki tersebut yang juga sudah berkahwin dan mempunyai anak.

photo 2023 07 19 16 11 36

Edwind Hiew turut mengeluarkan kenyataan bahawa beliau sedang mencari kedua-dua individu tersebut untuk dibawa kepada tindakan Mahkamah.

Menerusi tangkap layar mesej tersebut doktor berkenaan telah memulakan perbualan beberapa kali dengan bertanya apa yang sedang dilakukan wanita itu.

Lama kelamaan, mereka semakin selesa berbual sehinggalah pada penghujung Julai tahun lalu, doktor bernama Habir itu mengakui sudah jatuh cinta kepada isteri Edwind itu.

Kedua-dua mereka juga berkali-kali makan bersama dan pada tarikh 9 Ogos, Habir dan Aini telah melakukan perkara terkutuk ketika berada di Madinah.

Berdasarkan laporan yang dibuat oleh Edwind, isterinya dan doktor itu telah mendaftar masuk sebuah hotel mewah di Madinah selama 3 hari 2 malam tanpa pengetahuan pihak Tabung Haji.

Perkongsian Edwind meraih perhatian ramai warganet selepas dia meminta bantuan warganet untuk mendapatkan maklumat lokasi tempat tinggal atau pejabat lelaki itu dan isterinya.

Laporan polis juga telah dibuat olehnya bagi tujuan tindakan mahkamah, pihak Tabung Haji dan Kementerian Kesihatan agar mengenakan tindakan tatatertib terhadao doktor berkenaan.

Lihat klip video di bawah:

@abangviral777Kisah Percintaan Terlarang berakhir di Tanah Suci♬ Healing Song – Piano Peace

Lihat apa kata orang ramai:

@Right-handed: aku yg baca ni pn rasa panas hati.. mcm mna la perasaan suami dn istri dorg

@user2777777777: sedihnya tgok.kami jemaah sgt menghormati petugas TH kat sana

@puan ita: nk komen gak..pernah dgr ada ustaz ckp dosa isteri yg curang akan kekal walaupun dh bercerai selagi suami yg dicurangi tidak memaafkan..

@amirmohamed6940: awalnya nak cuba dan main melayan perasaan namun tak kuat melawan dan menepis bila dah tersangkut..semoga kuat utk pandang kedepan dan ambil iktibar

Sumber: Tiktok

PERHATIAN: Pihak Sinetron Malaya tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Sinetron Malaya juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

[redirect url=’https://shope.ee/B03ZpiRcm’ sec=’7′]

Previous article3 ditemui maut dalam kereta di R&R Yong Peng, Dipercayai Tertidur Kepenatan
Next articleSiti Nurhaliza Buat Trend Tiktok. Ramai Tidak Sangka Tokti Ni ‘Masuk Air’ Orangnya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here