Home Dunia “How do you know, korang duduk satu rumah dengan I ke…” –...

“How do you know, korang duduk satu rumah dengan I ke…” – Puteri Sarah Liyana kecewa dianggap tidak move on

130
0

Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin merupakan seorang peragawati dan pelakon di Malaysia. Beliau telah berkahwin dengan Syamsul Yusof pada 8 Mac 2014 dah hasil daripada perkahwinan tersebut mereka telah dikurniakan dua orang cahaya mata.

Menerusi satu klip video di akaun Tiktok milik puterisarahliyana9 menunjukkan Puteri Sarah yang sedang meluahkan rasa kecewa beliau apabila dituduh masih tidak ‘move on’ dan meroyan dengan berita yang telah tular mengenai suaminya Syamsul Yusof yang telah bernikah dengan Ira Kazar. Puteri Sarah yang mengatakan perkara tersebut sudah lama beliau tahan dan simpan, jadi beliau juga sudah lama ‘move on’. Beliau juga pesan bahawa jika tiada perkara baik untuk dikatakan, lebih baik diam.

Rata-rata netizen mengatakan sakit yang Puteri Sarah hadapi, beliau seorang sahaj yang merasainya. Ramai juga yang mengatakan jika terkena di batang hidung sendiri, barulah tahu rasanya bagaimana. Ada juga yang mengatakan Sarah mungkin perlu berhenti menyebarkan aib suaminya supaya tidak ada salah faham lagi di masa akan datang.

Klip video tersebut mempunyai sebanyak 20K tontonan, 500 sukaan dan 50 komen. Jangan lupa komen yang baik-baik.

Lihat klip video di bawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita

Lihat apa kata orang ramai:

@Sadiah Hassan25: Sarah kena muasabah diri ….jangan sampai orang cakap Sarah meroyan

@nurfarahnajwa96: dia tak meroyann . tapi kalau kena kat diri kita sendiri baru tauuu apa yang dia rasa .

@Silvana: sakit dia , dia sorg je tahu wei, hati dia yg tanggung

@@itarudy_1530#Alhamdulillah..: Berat mata memandang berat lg bahu yg memikul. Moga terus sabar & tabah atas ujian Allah. Inshaa Allah, ada kemanisannya nnt. Aamiin….

@armini640: nitizen hanya melihat saja tapi yang mengalami tu bukan senang, apalagi ada anak , semoga miss akan mendapat kebahagiaan yang Allah siapkan

@cikiboom: org yg x tahu & x dduk tmpt dia mmg x kn rasa.kdg2 kita perlu berckp utk mlpskn perasaan.ckp salah x ckp pun salah. semoga sarah kuat& tabah

Sumber: Tiktok, Wiki

Previous article“Bagus anak Tokti ni diajar cara hormat orang tua, tak kira pangkat…” – Sikap anak Tokti, Aafiyah mendapat perhatian netizen
Next article“One day when the time is right saya akan berubah, mestilah taknak forever macam ni…” – Emma Maembong mahu berubah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here