Home Kehidupan “Hanya Wanita Yg Memahami Wanita.”-Kes Kemalangan Yg Paling Cepat Selesai

“Hanya Wanita Yg Memahami Wanita.”-Kes Kemalangan Yg Paling Cepat Selesai

90
0

Kebiasaannya jika berlakunya kemalangan, pastinya akan ada salah satu pihak yang tidak berpuas hati dengan kemalangan yang terjadi. Namun sebaliknya berlaku,

Menerusi video yang telah tular di halaman tiktok, dapat dilihat rakaman dashcam menunjukkan situasi sebuah kereta biru yang hendak menukar signal dan terlanggar kereta di lane tersebut. Situasi tersebut telah mendapat perhatian netizen kerana perempuan yang melanggar tersebut terus memberitahu pemilik dashcam tersebut bahawa dia akan membayar kerugian tersebut. Rata-rata netizen berasa terkejut kerana jarang sekali situasi seperti itu berlaku.

“Ada yang cantik tapi bukan kereta. Tanak cakap banyak claim insurance dia je, perempuan dengan perempuan bab kereta”

“ketenangan ini kita perlukan dalam kehidupan!!! takyah serabut serabut kepala”

“Hanya wanita yang memahami wanita.. Tahniah kerana memilih jalan damai.”

“Bila perempuan dgn perempuan eksiden”

“Member dah biasa eksiden..takde cakap sorry ke ape..cara cakap pun ilek je”

Baca juga : “Wow ! Wanita Berusia 64 Tahun Beri Inpirasi Kepada Anak Muda”-Tak Sangka Ini Sebabnya..

Baca juga : “Kadang2 Barang Yang Berat Pun Diorang Angkat”-Wanita Ni Bersyukur Dapat Jiran Yang Baik Tapi…

Di ruangan komen juga dapat dilihat netizen membahaskan situasi tersebut di mana masing-masing salah kerana tidak mahu mengalah. Difahamkan Myvi tersebut telah memberi signal.

“Myvi tu dah signal lama tapi kalau orang tak bagi jalan, lebih baik jgn masuk.

Kalau aku yg drive kereta yg kena langgar ni, aku bagi je myvi tu masuk. Dia pun dah bagi signal.

Bertolak ansur dan kena peka lebih”

Lihat rakaman dashcam di twitter :

Lihat juga komen netizen :

@Arifvannes : haha dia punya takut mesti tengah main phone.

@_jwbatfuu : Kg melayu nila dimana aku kena tabrak dengan cina mabok yg songsang dari arah bandar sana. Jalan ni memang suwe muwe beranika macam makan lah jangan hanya dipandang

@anssanss : bak kata abg aku, tak pyh buat teruk.

@wygout : Ramai betul eh kecam kata myvi tu baru bagi signal. Perhati daripada awal myvi tu dah lama bagi signal. Hmm

@fiezapurple : Tggu org begadoh tapi tak pun be like

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sumber : Twitter

Previous article“Baru Tau Rupanya Kulit Telur Harganya Lg Tinggi Berbanding Telur Tu Sendiri Tau!”-Manfaat Kulit Telur
Next article“Baru Nak Feeling2 Healing”-Tiba2 Anjing Spoiler Nak Tumpang Berteduh

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here