in

“Hadap Jem Lagi Stress Dari Hadap Keje”-Rakaman Situasi Jem Teruk Di KL

SinetronMalaya.ComJem

Kuala Lumpur merupakan antara negeri yang paling sesak berikutan dengan semua sektor pekerjaan utama yang tertumpu di situ. Dengan tempat yang padat dengan bangunan serta penambahan bilangan kereta setiap hari pastinya akan menambahkan lagi kesesakan jalan raya.

Baru-baru ini seorang pengguna media sosial telah merakam situasi pada waktu petang di tengah-tengah bandaraya. Rakaman tersebut diambil dari bangunan tinggi dan dapat dilihat betapa banyaknya kereta di atas jalan raya ditambah pula dengan keadaan yang sesak sebegitu.

“KL ni sebenarnya mmg dah xboleh ada Bulatanโ€ฆsenang nak jam..contohnya mcm ni laa hahaha”

“Bulatan memang selalu stuck pagi petang.. stress hari2 lalu jln ni”

Perkongsian rakaman di tiktok @asroulariffyn telah mendapat hampir 300 ribu tontonan dan 15 ribu sukaan di aplikasi tiktok.

Lihat rakaman situasi jem di bawah :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat juga komen warganet :

@Lakxsamana Bourneo : Ni klu kat negara lain da bingit bunyi hon. Malaysia relax je xde kecoh hon

@Bix365 : Punca berhenti di Petak Kuning

@Muhammad Hanif : Sekrang kereta pun makin banyk, 1 family kereta dh 3/4 biji.. ha mne xpenuh kt jalan

@blackdarling_ : yang jadi stuck sebab berhenti dekat petak kuningggg eeee sakit hatinya tengok

@๐‘€๐“Š๐’ฝ๐’ถ๐“‚๐“‚๐’ถ๐’น : penyelesaian diaa , kene ade anggota tutup jln dpn tu . buat mcm biasaa kene uturn kt parlimen

@fahim iman : dah boleh letak traffic light

Baca juga : Sambil Layan Jem, Sambil Kongsi Kuaci Dgn Kereta Sebelah

Baca juga : Jem Punya Pasal, Ramai-Ramai Berjalan Keluar Kereta. Dah Macam Kenduri

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Avatar of Nur Elisha

Written by Nur Elisha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sinetronmalaya.com Patutlah Alif Satar Menang Rupanya Sehari Sebelum Ajl Dia Belanja Semua Orang Makan

Patutlah Alif Satar Menang, Rupanya Sehari Sebelum AJL Dia Belanja Semua Orang Makan

sinetronmalaya.com transfer dc

Seorang Wanita Tersalah Transfer Duit Ke Akaun Orang Lain, Jumlah Yang Ditransfer Buat Ramai Terkedu