Home Viral “Gila ! Lelaki Ni Habiskan 10KG Burger Ramly”- Sampai Pecah Perut Tengok...

“Gila ! Lelaki Ni Habiskan 10KG Burger Ramly”- Sampai Pecah Perut Tengok Dia Makan

193
0

Sudah menjadi kebiasaan untuk mengambil jumlah makanan dalam kadar yang banyak, mukbang terkenal Zermatt Neo baru-baru ini ke Kuala Lumpur untuk memulakan cabaran terbarunya — yang kebetulan dicadangkan oleh peminat setianya.

Ketika sampai di Om Burger yang terletak di Ukay Heights, Ampang, Neo  mengatakan bahawa dia dan team nya akan menyahut cabaran untuk mencuba memakan 50 Ramly.

Setelah siap order sejumlah burger yang banyak itu, Neo muka merekod video cabaran nya dan berjaya menghabiskan sebanyak 35 burger Ramly, yang berjumlah sehingga anggaran berat 8.7kg

Baki 15 burger tersebut dikongsi bersama team nya yang lain.

sinteronmalaya.com burger s

“Saya sepatutnya mendengar suggestion orang ramai apabila mereka memberitahu saya bahawa 20 Ramly [burger] sudah dikira banyak. Saya tak sangka dengan size burger tersebut- kerana ia kelihatan kecil, tetapi padat dan padat,” katanya.

Baca juga : Burger King Lancarkan Set Burger Menu Rahmah

Baca juga : Gara-Gara Tak ‘Lock’ Phone, Kanak-Kanak Berumur 2 Tahun Order 31 Burger

Neo juga sempat berkongsi bahawa jumlah berat kesemua 50 burger adalah makanan melebihi 10kg, dengan kapsyen yang diedit pada video menganggarkan jumlah keseluruhannya pada 12kg, disebabkan oleh sos dan bahan tambahan yang ditambah.

Neo turut memberi tahu bahawa jumlah berat semua 50 burger adalah melebihi 10kg makanan, dengan kapsyen yang diedit pada video menganggarkan jumlahnya pada 12kg, disebabkan oleh sos dan bahan tambahan yang ditambah.

 

Sumber : Youtube

Previous article“Untungnya Dpt Jumpa Master”-Mangsa Kmlgn Jumpa Chris Leong Siap Dpt Rawatan Percuma
Next article“Trend Sekarang Ke Ular Atas Siling”- Lagi Kes Ular Duduk Di Siling

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here