Home Hiburan “Elak Saman Menyaman, Tak Ke Mana Pun..” – Yusof Haslam Nasihat Puteri...

“Elak Saman Menyaman, Tak Ke Mana Pun..” – Yusof Haslam Nasihat Puteri Sarah

204
0

Baru-baru ini tular di laman sosial apabila Puteri Sarah membuat story tentang kakak ipar Ira Kazar yang masih menjaja cerita tentang dirinya. Dia juga berkata yang dia tidak mahu berjumpa dengan individu tersebut dan mahu meneruskan saman.

puterisarah

Bekas ayah mentua Puteri Sarah, Yusof Haslam bagaimanapun enggan untuk mengulas lanjut dan mengambil pendekatan untuk tidak masuk campur dalam isu terbabit. Yusof Haslam berkata yang dia sudah berbincang dengan isterinya, Datin Patimah Ismail untuk tidak memberikan sebarang komen dan berharap Puteri Sarah dapat selesaikan dengan cara yang baik.

yusopp

“Saya sebenarnya tidak mahu masuk campur dan beri sebarang komen berkenaan isu ini. Saya dah bincang dengan isteri saya untuk tidak beri sebarang komen. Saya percaya kepada bekas menantu saya, Sarah boleh selesaikan dengan cara baik. Kalau boleh elakkan daripada saman-menyaman ini. Tidak ke mana pun saman-saman ini. Saya dan isteri ada baca mengenai isu tersebut dan sebelum ini ada juga beberapa wartawan hubungi saya untuk ulas, namun saya tidak mahu. Tidak manis asyik nak komen lebih-lebih, saya doakan yang terbaik. Saya beritahu dia, manusia tidak akan dapat lari daripada ujian dan cabaran. Banyakkan bersabar. Kalau layan akan berpanjangan..” – Yusof Haslam

 

Previous articleIsu Kes Rog*l Dibangkitkan, sekali Da’i Syed Ambil Tindakan Undang-Undang
Next articleKikis Duit Suami Orang Hingga Bercerai Berai, sekali Perangai Sebenar Isteri Baru ND Lala Terdedah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here