Home Isu Semasa Cubaan Bunuh Diri, Netizen Sebak Dengar Jeritan Mangsa

Cubaan Bunuh Diri, Netizen Sebak Dengar Jeritan Mangsa

158
0

Menerusi perkongsian klip durasi pendek ini disiarkan oleh akaun Tiktok jeffery_razz, dan telah ditular baru-baru ini.

Dalam video klip ini menunjukkan di mana seorang lelaki yang cuba membunuh diri, namun didatangi oleh pihak bomba dan pihak polis untuk menenangkan mangsa tersebut sebanyak 10 orang di rumahnya. Oleh itu, mangsa sudah diselamatkan dari perkara tersebut.

Netizen turut memberi kata-kata yang positif diruangan komen, mengatakan mangsa perlu diawasi dan terapi dari pakar psikiatri. Orang ramai juga mengatakan berasa sebak melihat mangsa dan kesemua pihak bomba dan polis bergelut dan mendengar jeritan mangsa seolah tidak tahan menahan perasaannya. Ada juga yang mendoakan semoga beliau tabah menghadapi segala ujian dan bersabar.

Baca lagi: Cemburu Cucu Rapat Dengan Lelaki Lain, Seorang Sami Nekad Bunuh Diri

Baca lagi: Ibu Tekup Anak Sehingga Mati Telah Didakwa Di Mahkamah

Lihat klip durasi pendek reaksi mangsa:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat apa juga kata orang ramai:

@aminaamini190: pity this guy.only him knows what’s going on.life is so though nowadays

@miwa : praying for everything to be eased for him

@i.am.aina..: the scream .. i can only imagine what he’s going through

@jacksonwrong: naurr the way he screams dia mesti betul betul nak escape

@AyiEn: sakitnyaa. kita sama² faham benda tu. harap sangat penderitaan dia rasa tu berkurang. sakitnya rasa tu.

@raftastic: jangan pulak kasi dia masuk penjara ye, kasi dia treatment yang betul dari segi terapi

@Kelly L: Ah… you can hear the pain in the screams. I hope he gets the help he needs.

@FairyNeko: Alot of people are going through all these, pray ourselves are always protected, you dont know how others cope with the challenges. Aamiin

@Tengku Mustapah: comeback to God..world is meaningless when u put matters over God

@BlackPearL08: Allahu… ease his matter Ya Rabb… take his pain away…

@Nurul Rahim: When the pain turns into anger. 10 guys pun tak bole take down. Game over.

@KayStark: The way his scream buat aku nk tersentuh, bnyk masalah tuh

@GwenDiary: He must suffered a lot from that scream

Perkongsian video klip di Tiktok ini telah mendapat sambutan orang ramai sebanyak 519.7K penonton, 14.2K sukaan dan 321 komen.

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous article“Motor Mcm Sengaja Mintak Kena Langgar”- Terang2 Dah Lampu Hijau
Next article“Anxiety Lepas Kematian Isteri”- Fizikal Nampak Sihat Tapi Mental OUT
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here