Home Hiburan Cik B Buat Surprise Pakai Tudung. Ramai Sebak Lihat Reaksi Dato Seri...

Cik B Buat Surprise Pakai Tudung. Ramai Sebak Lihat Reaksi Dato Seri Vida

254
0

Siapa tidak kenal Cik B, seorang influencer sosial media dan juga merupakan anak kepada usahawan kontroversi, Dato Seri Vida. Banyak video-video Cik B yang menjadi perhatian ramai dek kerana gelagatnya bersama ibunya yang pelbagai kerenah.

Menerusi halaman tiktok, Cik B membuat surprise kepada ibunya dengan memakai tudung. Reaksi Dato Seri Vida yang begitu bangga dan memuji anaknya itu membuatkan ramai sebak.

“Mak dia always puji dan bangga every single thing CikB buat..”

“Walaupun mama dia kdg kna kecam netizen tpi dia such a wonderful mama..”

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rosebirumediacom

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@Zara ゾーラ Zora: dato sri vida always puji anak nya n mnje kn, smpai aku kt mak aku suruh cium lepas mndi pon still mak aku blh kata “reti kau mndi?”

@Hehhhhh: I really admire how she loves her kids

@Ziana Yasmin: Comey suka sgt dari dulu cik b bercakap..nmpk sopan

@rosazura3: comel cik b pakai tudung

@shazashifaa: that puteri mama yang hebat 😭😭😭 bagus dsv ni sentiasa keluarkan kata2 yg baik & positif buat anak2nya. kata2 mak ni doa

@Mohd Hussin: serius cik B..nampk cantik comel cik B pkai tudung…ayu2 gitu…teruskan cik B pakai tudung

@LeeyA´。: MashaAllah lawa dooh cikb. teruskan istiqomah cik b

@Zeyka_Zahira: dpt mak mcm Dato Vida hr hr aku krem perut😂.. gelak manjang..

@kunafecheese: Cik b nak tengok reaction mama bile Cik b pakai make up plssss

Previous article‘Unfollow’ di Instagram, sekali respon Ibu Syafiq Kyle buat ramai kecewa
Next articleDiganggu oleh Mangsa Scam dan S*ksual, sekali tindakan Zara Zya raih tumpuan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here