Home Uncategorized Cara dapat duit percuma TNG E-Wallet

Cara dapat duit percuma TNG E-Wallet

1284
0

Macam mana kita nak dapat duit percuma daripada Touch N Go E-Wallet ?

Touch N Go E-Wallet merupakan platform pembayaran e-dompet dan dalam talian Malaysia, yang ditubuhkan pada Julai 2017 sebagai usaha sama antara Touch N Go dan Ant Financial. Ia membolehkan pengguna membuat pengguna membuat pembayaran di kedai tempatan melalui kod QR, membayar jalan tol dan minyak melalui RFID, membayar bil dan tempat letak kereta, membuat pembayaran dalam talian untuk e-dagang, e-hailing dan pembelian aplikasi, pemindahan P2P dan menempah tiket filem dan tiket kapal terbang.

Ini merupakan cara-cara untuk mendapatkan duit percuma daripada TNG E-Wallet.

Buka ‘application’ Touch N Go E-Wallet dan pilih A+ Rewards.

photo 2023 01 21 11 38 29

Apa yang korang perlu buat adalah korang perlu ‘check in’ setiap hari sehingga korang akan memperolehi RM1 reload PIN.

photo 2023 01 21 11 38 32

photo 2023 01 21 11 38 35

Jangan lupa komen yang baik-baik.

Lihat apa kata orang ramai:

@farina: aku punya ewallet tu kn dia punya no ic tu aku letak salah yg hujung boleh tmbh lagi no sampai ke situlah aku deleted ewallet

@sirap bandung: saya daftar no ic saya kat number phone lama.. sekarang ni dah pakai number phone baru.. macam mana ya

@A!MAN:): bang MCM mn saya nak daftar tng E-wallet sbb dulu pernah ada acc xpi nak buat acc baru dah x lepas

@nomorewan:): tng ade bug mat klau beli data sim card mula ii dia tolak astu dia refund balik tapi masalah nya pass internet dah buy pass

@lucylemongmailcom: come on your thoughts of the same thing you are a good morning Video to

Sumber: Tiktok, Wiki

Previous article“Dasar Kufur Nikmat, Jantan Tak Kenal Bare..” – Dato’ Sri Vida Perli Syamsul Yusof?
Next articlePekerja Bangla Mengadu Sakit Perut, Sekali Doktor Tergamam Apabila Tahu Identiti Nya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here